Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 apr 2008 - Anul XIII, nr. 89 (3770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Anchetă dificilă

Crimă între homosexuali, pistă probabilă în cazul omorului de la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înfiorătoarea crimă petrecută în noaptea de sâmbătă spre duminică în oraşul Gura Humorului, când un bărbat a fost omorât cu bestialitate după ce a fost mai întâi agresat sexual, totul petrecându-se în apropiere de podul din oraş de peste pârâul Humor, este departe de a fi rezolvată.

Ieri anchetatorii nu aveau încă vreun suspect, cercetările fiind abia în faza investigaţiilor şi existând doar câteva piste de lucru. Una dintre variantele luate în calcul este cea a unei crime între homosexuali, existând multe indicii care duc cel puţin spre varianta unei agresiuni sexuale.

 

Ce se ştie până acum

Aşa cum am relatat încă din numărul de ieri al ziarului nostru, duminică dimineaţă, în jurul orei 10.00, Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată că pe malul pârâului Humor, la mai puţin de 150 de metri de podul de la ieşirea din oraş spre Câmpulung Moldovenesc, zace un cadavru. Victima, Nicolaie Tiron, în vârstă de 57 de ani, fusese omorâtă cu o cruzime ieşită din comun.

Din datele de anchetă, s-a stabilit că crima s-a petrecut undeva între miezul nopţii şi ora 2.00, astfel explicându-se şi de ce nimeni nu a văzut sau auzit nimic, deşi zona este una foarte apropiată de oraş.

Varianta ca bărbatul să fi fost adus cu forţa până în locul unde a fost omorât este exclusă, neexistând nici un fel de urme care să arate că acesta ar fi fost târât.

Dacă venise în zonă doar pentru a consuma alcool cu alţi bărbaţi sau pentru a întreţine un act sexual, nimeni nu se poate pronunţa încă.

 

Îşi părăsise casa şi hoinărea prin Gura Humorului

Nicolaie Tiron avea o casă în satul Capu Codrului, unde mai stă şi fratele său. De multă vreme însă nu mai dădea aproape deloc pe acasă, stând pe unde apuca în oraşul Gura Humorului.
„S-a înhăitat cu mai mulţi bărbaţi care lucrau şi ei cu ziua tot prin Humor. Cel mai mult stătea pe la ei, în chirie sau unde locuiau ei. Din când în când mai stătea şi pe la sora mea. Nu ştiu ce să zic, eu mă întâlneam rar cu el. Nu ştiu dacă era homosexual sau nu, da de băut ştiu că bea foarte mult”, a povestit Gheorghe Tiron, fratele victimei, care ieri pregătea casa în care locuieşte pentru a-şi primi fratele ce urma să fie adus de la morga din Gura Humorului.

Din informaţiile adunate de poliţiştii din oraş, de multe ori bărbatul dormea şi în stradă, fiind cunoscut în cercul oamenilor străzii, fără a fi însă implicat în infracţiuni ori a fi violent.

Cel mai adesea acesta îşi făcea veacul la câteva din crâşmele aflate în imediata apropiere a locului în care a fost găsit mort. Oamenii din zonă nu ştiu mai nimic despre acesta, majoritatea doar vorbind de moartea unui bărbat din Capu Codrului, fără a-i şti numele sau a-l fi cunoscut înainte.

 

Oamenii străzii, romii, tinerii aflaţi în grija statului, principalii vizaţi de anchetă

La poliţia din oraş nu există informaţii despre grupuri de homosexuali, însă nu este exclusă existenţa izolată a acestora. Atenţia principală a oamenilor legii se concentrează asupra oamenilor străzii şi a romilor din oraş, dar şi asupra tinerilor din centrele speciale şi de plasament, în număr mare în Gura Humorului.

Ancheta în acest caz de omor este derulată de o echipă de ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliţiei, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crimă între homosexuali, pistă probabilă în cazul omorului de la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 3809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Crimă între homosexuali, pistă probabilă în cazul omorului de la Gura Humorului5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Crima trimis de
(16 apr 2008, 09:12:26
ce credeti ca vor face politisti din homor vor descoperi criminali asta sub nici o forma nus ei in stare de asa ceva doar ii vedeti cit de activi sint si cind mergi sati faci cazier nici bunil simt nu au sati mai dea rest si sint chiar in politie deci in sediu toti dupa bani umbla si ce vreti acuma sai prinda pe criminali asta sub nici o forma acuma spun ca sint multi tigani si de la casa de copii care sar putea dar ce au facut pentru dinsi pe citi iau amendat sau iau inchis pentr cite furturi exista asa ca nu mai sperati ca politisti isi fac rondul tot in birouri noapte nici unul nul vezi deci......ADIO DREPTATE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei