Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 apr 2008 - Anul XIII, nr. 89 (3770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă sinucidere

Dispecerul găsit împuşcat în cap s-a sinucis din singurătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii criminalişti care anchetează sinuciderea dispecerului de la punctul de lucru din Suceava al corporaţiei internaţionale Group 4 Securicor nu au stabilit încă motivul pentru care

Samoilă Bilig, în vârstă de 60 de ani, s-a împuşcat în cap în noaptea de vineri spre sâmbătă (11/12 aprilie a.c.).

Deşi, iniţial, se zvonise că motivul pentru care bărbatul şi-a pus capăt zilelor era acela că suferea de o boală incurabilă, surse din rândul anchetatorilor au infirmat această ipoteză, precizând că mai degrabă sentimentul de singurătate, pe fondul unei depresii psihice, l-a împins pe Samoilă Bilig să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Din informaţiile noastre, bărbatul locuia singur într-o garsonieră din cartierul Burdujeni, nu era căsătorit şi nici nu avea copii. Avea ceva rude prin Suceava, însă le vedea rar.

Biroul de Presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a trimis, ieri, câteva precizări legate de acest caz.

 

S-a închis în birou şi s-a împuşcat

Samoilă Bilig lucra ca dispecer în cadrul punctului de lucru de la Suceava (cartier Obcini) al societăţii „G4S Cash Services” SRL, iar vineri seara era ofiţer de serviciu.

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4:00, colegi de muncă ai lui Samoilă Bilig au găsit cadavrul acestuia într-un birou al societăţii. Uşile care permitea accesul în respectivul birou erau încuiate prin interior.

„În apropierea cadavrului a fost identificat un pistol marca TT, fabricat în anul 1952, neasigurat, în interiorul căruia se aflau un cartuş pe ţeavă, trei cartuşe în încărcător.

Pe un birou a fost identificat un cartuş, iar pe pardoseală a fost identificat tubul unui alt cartuş, precum şi două resturi metalice ce par a fi după aspect ca provenind din glonţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procuror Luminiţa Hurjui.

 

Sinucidere plănuită de acasă

Anchetatorii aveau să descopere că Samoilă Bilig îşi plănuise sinuciderea înainte de a veni la serviciu. Asta după ce, în garsoniera acestuia, oamenii legii au găsit un bilet de adio scris de către victimă.

„A fost identificat un bilet scris de către victimă, adresat unei rude, în care aceasta îşi exprima regretul pentru ce a făcut, fără alte detalii”, a completat Luminiţa Hurjui, precizând că anchetatorii continuă cercetările pentru stabilirea motivului care l-a determinat pe Samoilă Bilig să recurgă la acest gest extrem.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dispecerul găsit împuşcat în cap s-a sinucis din singurătate.
 Vizualizări articol: 1642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Dispecerul găsit împuşcat în cap s-a sinucis din singurătate3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei