Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2008 - Anul XIII, nr. 66 (3747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiecte

Undă verde pentru modernizarea a 11 drumuri judeţene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Dezvoltării şi Lucrărilor Publice a virat Consiliului Judeţean Suceava primele sume necesare începerii proiectării a 11 drumuri judeţene, în vederea modernizării lor.

Anunţul a fost făcut de preşedintele administraţiei judeţene sucevene, Gavril Mîrza, care precizat că instituţia pe care o conduce a primit deja 1,5 milioane de lei (15 miliarde de lei vechi), din totalul 6,5 milioane de lei pe care MDLP trebuie să-i vireze.

Mîrza a explicat că CJ Suceava a încheiat un contract cu MDLP, prin care acest minister urmează să asigure fondurile necesare în vederea realizării proiectelor necesare pentru modernizarea a 11 drumuri judeţene. El a adăugat că proiectele urmează a fi promovate spre a fi finanţate prin fonduri europene.

Preşedintele CJ Suceava a explicat că prima tranşă de bani, de 1,5 milioane de lei, acoperă 30% din costurile necesare pentru începerea proiectării a 8 din cele 11 drumuri care se intenţionează a se moderniza.

„Putem să folosim aceşti bani pentru a da un avans firmelor care au câştigat contractele de proiectare. Urmează ca în perioada următoare să primim şi diferenţa de fonduri, până la 6,8 milioane de lei, astfel încât să putem realiza proiectarea pentru toate cele 11 drumuri judeţene”, a declarat Gavril Mîrza.

El a mai spus că după finalizarea proiectelor, CJ Suceava intenţionează să obţină finanţarea execuţiei lucrărilor de modernizare prin intermediul Programului Operaţional Regional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Undă verde pentru modernizarea a 11 drumuri judeţene.
 Vizualizări articol: 660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Undă verde pentru modernizarea a 11 drumuri judeţene1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gargara trimis de
(19 mar 2008, 12:51:50
Ete fleosc. Si care-s alea? Gargara de 3 lei vechi
2.   Da chiar, care sunt alea? trimis de
(19 mar 2008, 20:07:36
da chiar, care sunt alea?
3.   Extraordinar. trimis de
(19 mar 2008, 20:39:51
Banuiesc ca daca am aduna lungimea la cele 11 drumuri aceasta nu ar avea mai mult 100 km.Cu un calcul rapid constat ca proiectarea unui kilometru de drum costa 650.000.000.Cat o fi costand executia? SA TRAITI BINE ,atunci cind nu veti mai accepta sa fiti prostiti.

4.   Articol f slab trimis de
(19 mar 2008, 23:40:38
comane, poate era bine sa spui si ce drumuri se repara.... nu te multumi sa taci chitic in conferinte de presa si sa vanezi ce mai arunca marza sau altii.... mai pune si tu intrebari, fa-ti treaba.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 2 porţii – 25 minute 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în... Citeşte