Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2008 - Anul XIII, nr. 66 (3747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Administraţie

Gavril Mîrza pregăteşte bilanţul CJ Suceava pentru perioada 2000-2008

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, a anunţat că în perioada imediat următoare va prezenta un bilanţ al activităţii instituţiei pe care o conduce, pentru perioada 2000-2008. Potrivit spuselor lui Mîrza, acest bilanţ va conţine atât realizările, cât şi nerealizările de la nivelul întregului judeţ. 

„Vom prezenta şi sprijinul pe care l-am primit de la cei care puteau să-l dea, dar şi piedicile primite de la cei care puteau să nu le pună în realizarea şi rezolvarea unor proiecte”, a subliniat preşedintele CJ Suceava.

Mîrza a precizat că bilanţul va conţine toate proiectele de dezvoltare a judeţului, precum şi investiţiile realizate la nivelul fiecărei localităţi sucevene.

Pe de altă parte, el a adăugat că CJ Suceava a publicat, pe site-ul acestei instituţii, www.cjsuceava.ro, „Strategia de dezvoltare economică şi socială a judeţului Suceava 2008-2013”.

Şeful administraţiei judeţene a spus că această strategie poate fi consultată şi dezbătută de suceveni pe o perioadă de 30 de zile, urmând ca forma finală a acesteia să fie definitivată, în funcţie de opiniile locuitorilor judeţului.

Gavril Mîrza a explicat că obiectivul principal al acestei strategii este valorificarea tuturor resurselor materiale şi umane în vedere dezvoltării judeţului Suceava, în vederea creşterii nivelului de trai al populaţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gavril Mîrza pregăteşte bilanţul CJ Suceava pentru perioada 2000-2008.
 Vizualizări articol: 1133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gavril Mîrza pregăteşte bilanţul CJ Suceava pentru perioada 2000-20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BARONIADA IN ACTIUNE trimis de
(19 mar 2008, 11:24:39
DESIGUR CA ACEST BARON PROVENIT DIN ECONOMIST C.A.P-ist, NE-A DUS CU ZARELUL ATITIA ANI, DAR ACUM CETATENII SUCEVEI S-AU DESTEPTAT. S-AU CONVINS CA ACEST BARONOI LOCAL UNA SPUNE LA CETATENI IN SI IN FATA TELEVIZOARELOR SI IN PARTICULAR IN BIROUL SAU, SUB ACOPERIRE PRIN INTERPUSI A PUS MINA PE MAJORITATEA AVUTIEI JUDETULUI. ACEST OM ESTE CIOCOIUL PARVENIT PRIN ORICE FEL DE MIJLOACE NEORTODOXE, CALCIND PE CADAVRE, INDIFERENT DE VIRSTA ACESTORA, NUMAI CA EL SI ACOLITII SAI SA OBTINA TOT CE VOR SI CE VISEAZA EI. 6 ANI A TOT INTINS-O CU GAZUL IN CELE 62 LOCALITATI, ASTFEL CA PRIN INTERMEDIUL "BUCOVINA ECOTERMGAY" SA PUNA MINA SI PE BANII GUVERNULUI, ASTFEL IMPIEDICIND INTRODUCEREA GAYULUI METAN LA CIMPULUNG MOLDOVENESC, UNDE CETATENII AU INGHETAT DE FRIG 4 IERNI DIN CAZYA LUI MIRYA.. LASANE....DUTEEEEEE
2.   Mai bine decat alt flamand trimis de
(19 mar 2008, 11:43:03
Sa vina alt flamand la judet?? Fluturas trebuie sa-si scoata banii de la atatea campanii electorale, ca doar n-a furat destul cand a fost ministru ( gripa aviara, spagi, comisioane, etc ) mai vrea si in judet sa bage aripile......
3.   GINDIRE, GINDIRE, GINDIRE trimis de
(19 mar 2008, 12:35:08
Povestea bunicului si a stra, stra, strabunicului, aceasta gindire nu mai este de actualitate. Oamenii buni si in special tineri, nu va luati dupa ,POVESTEA BUNICULUI. ginditi pentru viitorul nostru si al vostru. LASATI BARONII LA ,COASA. SI ALEGETI OAMENI CINSTITI, DREPTI, ONESTI, CARE VA REPREZINTA SI VA MERITA. BARONII CU ALE LOR APUCATURII SA NE LASE, LASEEEEEEEEEEEEE......
4.   BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEcali! trimis de
(19 mar 2008, 12:54:29
BEEEEcali!
5.   Demisia trimis de
(19 mar 2008, 12:58:19
ASTEPTAM DEMISIA PTR "MARETELE REALIZARI" DIN JUDET!!!!
6.   Doamne fereste trimis de
(19 mar 2008, 15:47:03
Doamne fereste dle marza sa spui la bilantul 2000 2008 al cj si de terenurile de la METRO s au de la DORNESTI si mai sti despre ce este vorba !!!mucles sa nu te scapi cumva si despre vilele sti care? castigi sigur la cj dar peste 32 ani pregatestete.
7.   Nu mai vrem pe mirza sa manance branza trimis de
(19 mar 2008, 20:06:49
tovarase mirza, mataluta ai auzit de bilant financiar? unde este?

de 12 ani te eschivezi sa prezinti situatia finaciara a judetului. nu crezi ca e timpul?
8.   Mirza a furat trimis de
(19 mar 2008, 20:15:44
Dle Mirza, cand te hotaresti ne prezinti bilanul cu terenurile pe care le-a manglit feciorul si familionul tau?

De exemplu: terenul de le metro, dornesti, lucina, adancata, ilisesti, falticeni, veresti, dragomirna...si pe restul naiba le mai stie.

cand esti gata cu bi-lantzu'?
9.   Cj trimis de
(19 mar 2008, 20:39:37
lasa ca vine omul care a furat padurile din judet ,care nea adus gripa aviara ,sia facut multe casute ,mai are nevoie de ceva bani pt campaniile electorale trecute si cele viitoare,sau poate vrea sa mai faca ceva magazine in localitatea de bastina precum lungu sau poate mai vinde vreun munte precum videanu parcurile

10.   :D trimis de
(19 mar 2008, 21:03:29
daca Marza "iese" din nou presedinte al consiliului judetean se duce judetul de rapa cu totu...oameni bun acum e timpu schimbarii...acum e timpul ca suceava sa fie condusa de oameni competenti nu de oameni care au o gandire ca in epoca de piatra (Marza)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 2 porţii – 25 minute 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în... Citeşte