Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2008 - Anul XIII, nr. 66 (3747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Mîrza cere verificări în cazul unui drum pietruit din Putna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, a anunţat că va solicita instituţiilor abilitate ale statului să verifice modul în care o firmă privată din Vicov a balastat fără autorizaţie un drum comunal din Putna.

Mîrza a spus că primarul acestei comune, Vasile Hotnogu, i-a adus la cunoştinţă că firma Vicov Construct a turnat balast pe o porţiune de doi kilometri dintr-un drum comunal, fără a avea acceptul primăriei.

„Este vorba despre un drum de şapte kilometri care face legătura dintre Putna şi Gura Putnei, şi care urmează a fi reabilitat printr-un proiect finanţat prin Fondul Naţional de Dezvoltare Rurală.

Este asigurată finanţarea, este realizată licitaţia pentru execuţie, însă sâmbăta trecută firma Vicov Construct a transportat 840 de tone de balast, fără documente de însoţire a mărfii şi fără să aibă comandă de la cel care administrează drumul, şi anume primăria”, a declarat Gavril Mîrza.

În aceste condiţii, el a spus că va solicita tuturor instituţiilor abilitate să înceapă verificările în vederea stabilirii persoanelor care au plătit respectiva firmă pentru a balasta respectivul drum.

Preşedintele CJ Suceava a spus că personal nu aduce nici un fel de acuze celui care ar fi făcut acest gest, însă a precizat că doreşte să ştie cine este cel în cauză „pentru a vedea dacă este un binefăcător, sau dacă a încurcat lucrurile”.

Acesta deoarece, spune Mîrza, balastarea respectivei porţiuni de drum ar putea să ducă la întârzierea lucrărilor de modernizare a întregului drum, stabilite prin proiectul pe care primăria Putna îl are în derulare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza cere verificări în cazul unui drum pietruit din Putna.
 Vizualizări articol: 729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza cere verificări în cazul unui drum pietruit din Putna0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DRUMURILE SI DIR. VELEANU trimis de
(19 mar 2008, 12:45:44
ACEST DRUM S-A FACUT GRATIS. DOMNUL D.N.A. SA VERIFICE LEGATURILE LUI MIRZA+VELEANU (cind era director la directia tehnica la judet)+ GIRIGAN DE LA DIRECTIA DE DRUMURI JUDETENE (SUB COMANDA LUI MIRZA) LA TOATE AFACERILE CU DRUMURILE DIN JUDET: CASVANA, OCOLIRE PRIN ITCANI PATRAUTI, MIHOVENI, SUCEAVA-LITENI-DOLHASCA, ETC., SI SPONSORIZARILE FACUTE LA PSD IN TOATE CAMPANIILE ELECTORALE, CHIAR PRIN ,SOCIETATEA P.S.D. IMPLICAT SI D-L ,

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 2 porţii – 25 minute 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în... Citeşte