Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2008 - Anul XIII, nr. 66 (3747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După Paşti

Patinoarul din Suceava va fi transformat în pistă pentru role

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care au ales, în această iarnă, să-şi petreacă timpul liber la patinoar vor avea posibilitatea ca, din luna mai, să schimbe patinele cu rolele.

Potrivit viceprimarului Angela Zarojanu, pista pentru gheaţă a patinoarului care a funcţionat până la începutul acestei luni va fi transformată în pistă pentru role. Schimbarea se va produce după sărbătoarea de Paşte, când se va încheia şi campania de curăţenie în municipiul Suceava.

„Suntem convinşi că şi pista de role, la fel ca şi patinoarul în sezonul rece, va atrage numeroşi suceveni dornici să petreacă câteva momente de relaxare în aer liber. De altfel, numărul vizitatorilor la patinoar a fost, în această iarnă, mult mai mare decât anul trecut”, a declarat viceprimarul Angela Zarojanu.

Conform datelor oferite de Direcţia Domeniului Public, ce administrează patinoarul artificial din Suceava, în perioada 1 decembrie 2007 – 6 martie 2008, încasările la patinoar au fost de 60.236 de lei, aproape dublu comparativ cu sezonul trecut, când s-a încasat suma de 35.000 de lei.

Cu toate acestea, este de părere şeful Direcţiei Domeniului Public, Marian Andronache, în acest sezon, costurile la energia electrică, necesară pentru funcţionarea instalaţiei frigorifice, au fost mai mari. Temperaturile mari înregistrate în această iarnă au necesitat o funcţionare mai intensă a instalaţiei pentru menţinerea gheţii. Dacă în sezonul trecut, la o temperatură de 8 grade Celsius în aer, gheaţa patinoarului era impracticabilă, în acest sezon, chiar şi la temperaturi de 17 grade Celsius, gheaţa a fost menţinută în condiţii bune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patinoarul din Suceava va fi transformat în pistă pentru role.
 Vizualizări articol: 839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 4 voturi
Patinoarul din Suceava va fi transformat în pistă pentru role2.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jos vaca trimis de
(19 mar 2008, 11:09:59
stimata Angie,esti defecta,in rest ti-a mers capul in astia 4 ani sa-ti iei 80 de ari de teren la rezervorul de apa in obcini si sa trantesti 2 blocuri -vila ,unul al tau unul lui fiu-tu! LASA-NE !
1.1  RE: Jos vaca trimis de
(19 mar 2008, 16:19:46
draga Lili. Habar n-ai ce vorbesti. Cred ca nu esti din Suceava , esti pe aratura si duci vaca ta la pascut. Chiar nu ti- rusine ?
1.2  RE: Jos vaca trimis de
(19 mar 2008, 16:44:42
refuz sa cred ca lili e femeie . Cred ca este o vaca incaltata
2.   Mai bine un Mall trimis de
(19 mar 2008, 14:10:43
ce ne trebuie agrement si locuri de joaca..Mall!!!! k nu avem decat vreo 10..
2.1  RE: Mai bine un Mall trimis de
(19 mar 2008, 16:47:06
Mall-urile sunt facute din bani privati pe terenuri proprietate. Nu este treaba noastra de unde au banii. Bine ca se creaza locuri de munca si distractie. Nu mai trebuie sa merg in weekend la Iasi.
3.   Cu gandirea mea de om... trimis de
(19 mar 2008, 14:21:41
Stimabila, stim ca a inceput campania electorala, stim ca tintiti un fotoliu de primar, stim ca tre' sa strangeti din buci si sa fiti harnica. Da' coaceti si dvs macar o pasca turtita pe care s-o azvarliti prin oras si, poate, asa, careva pune botu', dar nu veniti la vanatoare cu posmagii ponositi din camara strabunicii. De ce s-ar invarti lumea in cerc, pe o suprafata atat de mica, cand asfalt (deci suport pentru role) gasesti in linie dreapta, din Obcini pana'n Burdujeni?
4.   Foarte frumos trimis de
(19 mar 2008, 16:23:01
Imi place ideea, pentru ca in asa fel sunt protejati copiii. Este foarte periculos pentru cei mici sa folosesca trotuarele care si asa sunt distruse sa se dea cu patinele
5.   .... trimis de
(20 mar 2008, 08:34:34
cand nu se face, nu e bine , n-avem spatii pt distractie, pt copii, nu ai ce face in sv. cand se face, o tampenie, o aberatie, etc. da...sa ne dam drumul din obcini pana in burdujeni pe role si pe sosea daca se poate...ideea este ingenioasa si de bun augur. oameni, mai faceti cunostinta si cu un alt mod de viata in afara de cel comunist! (aviz mai ales pt "dna lili")

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 2 porţii – 25 minute 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în... Citeşte