Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2008 - Anul XIII, nr. 66 (3747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recurs respins

Spărgătorii de seifuri rămân în spatele gratiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei trei indivizi acuzaţi că fac parte din gruparea de spărgători de seifuri care, în ultimii doi ani, i-a ţinut în şah pe poliţiştii suceveni, rămân în continuare în spatele gratiilor, recursul lor împotriva măsurii de arestare preventivă fiind respins de judecătorii Tribunalului Iaşi.

Gheorghe Nechifor (33 de ani), Marcel Dascălu (35 de ani) şi Constantin Giurgiuveanu (33 de ani), toţi din municipiul Fălticeni, au fost arestaţi la sfârşitul săptămânii trecute, la Paşcani, la câteva zile după ce-au furat un seif (n.r.-în care se afla suma de 4200 de lei) din sediul unei firme din comuna Moţca. Totuşi, susţin anchetatorii, nu acesta a fost ultima lovitură a grupării, ci furtul seifului primăriei comunei Drăguşeni (în noaptea de 10/11 martie a.c.), în care se aflau circa 30.000 de lei, precum şi mai multe documente.

Ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale spun că cei trei sunt suspecţi în nu mai puţin de zece astfel de furturi comise pe raza judeţului Suceava, infracţiuni al căror prejudiciu depăşeşte 150.000 de lei.

Judiciariştii suceveni încearcă să dea şi de un al patrulea suspect, Vasile Daniel Giurgiuveanu (24 de ani), tot din Fălticeni, în prezent dispărut de la domiciliu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spărgătorii de seifuri rămân în spatele gratiilor.
 Vizualizări articol: 1084 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Spărgătorii de seifuri rămân în spatele gratiilor4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dreptate trimis de
(19 mar 2008, 15:19:40
la zdup cu ei ! cu cat stau mai mult in regim de detentie,cu atat mai bine !pt. ca societatea sa functioneze in " parametri normali" trebuie ca judecatorii sa nu mai dea dovada de " clemente " ! sa le sparga g***ul !

2.   Duritate trimis de
(19 mar 2008, 17:35:17
Moarte imputitilor de hoti!
3.   Spargatorii.. trimis de
(20 mar 2008, 09:28:30
au ceva porecle...?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 2 porţii – 25 minute 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în... Citeşte