Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mar 2008 - Anul XIII, nr. 62 (3743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şcoală nouă în cimitir, la Slatina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a cerut, ieri, Primăriei comunei Slatina să renunţe la construcţia unei şcoli pe terenul unui fost cimitir din localitate, arătând că trebuie să existe „respect” pentru cei înhumaţi acolo.

Prefectul a declarat că a fost sesizat şi de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, că în comuna Slatina, pe locul unui vechi cimitir, se construieşte o şcoală.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a afirmat că din discuţiile cu primarul comunei Slatina, Ilie Gherman, a înţeles că primăria a stabilit un alt amplasament pentru cimitir, iar zona fostului cimitir unde ar urma să se construiască noua şcoală este înconjurată de proprietăţi private, fiind singurul loc în care aceasta ar putea fi amplasată.

Prefectul judeţului Suceava a mai declarat că primarul Gherman susţine că parohia din comună nu deţine acte de proprietate pentru acest teren.

„Am cerut să se reanalizeze situaţia... chiar dacă nu există acte de proprietate, trebuie să existe respect pentru cei înhumaţi”, a declarat Orest Onofrei.

Totodată, acesta a dispus Corpului de control să verifice situaţia, apreciind că „este o problemă de respect înainte de legalitate”, iar în acest caz „sunt alte raţiuni care transcend actele de proprietate”.

Onofrei a precizat că va emite un punct de vedere legal în acest caz, după finalizarea verificărilor efectuate de Corpul de control.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcoală nouă în cimitir, la Slatina.
 Vizualizări articol: 1336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şcoală nouă în cimitir, la Slatina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sorbet amar de portocale 6 porţii – 20 minute + 3 ore la congelator4 portocale 250g zahăr600ml apă3 linguri Campari roşu2 albuşuri Tăiaţi coaja de portocale în fâşii şi puneţi-le la fiert în apă cu zahăr. Trebuie să fiarbă 10 minute, la... Citeşte