Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mar 2008 - Anul XIII, nr. 62 (3743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Exerciţiu de răbdare

Locuinţă ANL, după 15 ani de la depunerea cererii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Suceava a schiţat lista celor 72 de potenţiali beneficiari ai locuinţelor ANL disponibile în ansamblul Privighetorii, din cartierul Burdujeni. Trei dintre tinerii care au depus dosare pentru obţinerea unei astfel de locuinţe au obţinut cel mai mare punctaj, 66 de puncte, cel mai mic punctaj, obţinut de 15 persoane, fiind de 50 de puncte.

Printre cele trei persoane ale căror dosare au cel mai mare punctaj se numără un asistent universitar, provenit din sistemul de asistenţă socială, şi o tânără de 33 de ani, necăsătorită.

„Deşi nu sunt de acord cu noile criterii, persoane căsătorite, cu doi sau trei copii, neavând şanse să obţină o locuinţă ANL în faţa altor persoane necăsătorite, legea trebuie respectată. Prima persoană de pe listă, cu 66 de puncte, este necăsătorită, dar câştigă 29 de puncte pentru vechimea cererii depuse”, a explicat primarul Ion Lungu.

Potrivit acestuia, persoana în cauză a depus cererea pentru obţinerea unei locuinţe de la stat în urmă cu 15 ani, când avea vârsta de 18 ani. Aceasta locuieşte şi acum împreună cu părinţii şi va beneficia, cel mai probabil, datorită stării civile, de o garsonieră.

Pe această primă listă a potenţialilor beneficiari se regăsesc 10 persoane necăsătorite, dintre care două persoane provenite din sistemul de asistenţă socială. Primarul Ion Lungu a precizat că lista va fi definitivată, cel mai probabil, săptămâna viitoare, după ce se va clarifica, prin anchete sociale, situaţia a 12 dosare. De altfel, nu toate dintre cele 15 persoane ce au obţinut 50 de puncte vor obţine acum o locuinţă ANL, criteriul de departajare fiind vechimea cererii.

Lista definitivă va fi supusă aprobării Consiliului Local, în şedinţa din 27 martie, repartizarea urmând să fie făcută până de Paşte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuinţă ANL, după 15 ani de la depunerea cererii.
 Vizualizări articol: 2334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 4 voturi
Locuinţă ANL, după 15 ani de la depunerea cererii4.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prefacuti trimis de
(14 mar 2008, 22:38:59
Numai niste minciuni. Asa isi bat joc de oameni pentru ca ei huzuresc si nu stiu ce inseamna sa nu ai sansa minima de a lua o casa. Te pacalesc de la o repartizare la alta. E nevoie sa asteptam 15 ani ca sa intre toate pilele si apoi si oamenii cinstiti? Sa dea domnul sa astepte si copii celor de la primarie la fel de mult pentru o casa. Poate asa o sa sufere si cei care se ocupa cu repartitiile sa vada cum e. Primarul e dator sa minta ca totul e pe drept. Prost sa fie cel care-l voteaza.
2.   Bataie de joc trimis de
(15 mar 2008, 11:16:09
bataie de joc din partea functionarilor de la biroul anl. te poarta dintr-o parte in alta si nici nu te indruma. pur si simplu isi bat joc de oameni si spulbera si ultima picatura de speranta a omului............ RUSINE!!
3.   RUSINE trimis de
(15 mar 2008, 18:53:12
RUSINE PREFACUTILOR CARE SPUN MINCIUNI SFRUNTATE IN ZIAR. DATE PE DREPT PE NAIBA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sorbet amar de portocale 6 porţii – 20 minute + 3 ore la congelator4 portocale 250g zahăr600ml apă3 linguri Campari roşu2 albuşuri Tăiaţi coaja de portocale în fâşii şi puneţi-le la fiert în apă cu zahăr. Trebuie să fiarbă 10 minute, la... Citeşte