Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2007 - Anul XII, nr. 308 (3676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cete de colindători

„Săptămâna magică” a colindelor, în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de o săptămână, pe scena amenajată de Primăria Suceava în faţa Casei de Cultură au loc o mulţime de programe artistice de iarnă, cu participarea unor formaţii şi artişti de renume, dar şi a tuturor colindătorilor care vor să încânte audienţa cu cântecele lor.

Dacă în prima seară a „Săptămânii magice”, adică joi seară, pe scenă au evoluat membrii Ansamblului “Balada Bucovinei”, coordonat de maestrul George Sârbu, într-un concert de colinde, precum şi elevii Şcolii Gen. Nr. 7 şi ai Colegiilor Naţionale “Petru Rareş” şi “Mihai Eminescu”, ieri seară, programul a continuat cu membrii Ansamblului „Flori de Sânziene” din Zahareşti şi reprezentanţii Colegiului Tehnic “Alexandru Ioan Cuza”.

Sâmbătă seara, de la ora 17.00, pe scenă va fi prezentă Fanfara Bucovina, dirijată de Ghiocel Cioltan, programul artistic fiind continuat cu un recital al interpretului Nicolae Vieru.

Între orele 18.00 – 19.00 va avea loc un program artistic specific sărbătorilor de iarnă, susţinut de elevii Colegiilor Naţionale „Dimitrie Cantemir” şi “Petru Rareş”.

Pe 23 decembrie, de la ora 16.00, pe scena din centrul Sucevei vor fi prezenţi membrii formaţiei Hara, programul fiind continuat de Fanfara Bucovina şi interpretul Marius Zgăianu, în final fiind un concert al Ansamblului „Balada Bucovinei”.

Balul Gospodarilor la Gara Burdujeni

După o pauză de două zile, colindătorii vor reveni pe scenă în cursul zilei de miercuri, 26 decembrie, de la ora 17.00, pentru ca seara, de la ora 19.00, sucevenii să fie invitaţi la Balul Gospodarilor, în sala mare a Gării Burdujeni, unde sunt invitaţi o mulţime de interpreţi de muzică populară: Margareta Clipa, Călin Brătianu, Ionuţ Vieru, Ionel Coca, Celina Gherghelaş, Grupul Folcloric „Plaiuri sucevene”, Petronela Petroneac şi George Finiş.

În ultima zi a “Săptămânii magice”, adică joi, 27 decembrie, în centrul Sucevei va avea loc Festivalul Tradiţiilor şi Obiceiurilor Populare, grupurile de colindători şi urători fiind invitaţi întâi în faţa Palatului Administrativ şi apoi pe scenă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Săptămâna magică” a colindelor, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Săptămâna magică” a colindelor, în centrul Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Corectura trimis de
(22 dec 2007, 15:06:08
Hara va concerta doar la Muzeul de Istorie in data de 22.12.2007, incepand cu ora 22,00. Va asteptam!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Şalău pane cu cartofi şi conopidă 4 porţii – 50 minute  700g file de şalău 4 cartofi mari 1 conopidă potrivită 150ml ulei 2 ouă 3 linguri făină un vârf de cuţit şofran 2 cepe 1 leg. pătrunjel ± sare, piper ... Citeşte