Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2007 - Anul XII, nr. 308 (3676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spiritul Crăciunului

Sute de cadouri pentru copiii Şcolii Nr. 6 Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru cei aproape 200 de copii care învaţă la Şcoala nr. 6 din Burdujeni Sat, Moş Crăciun a venit mai devreme, în ultima zi de şcoală ei plecând acasă cu numeroase cadouri.

Cei care au asigurat sărbători mai fericite acestor copii sunt membrii PNL Suceava, care, prin contribuţia proprie, au asigurat acest cadou de Crăciun micuţilor care învaţă într-o şcoală care, până anul trecut, a fost cea mai distrusă şi mai slab dotată unitate de învăţământ din municipiul reşedinţă de judeţ.

“În această şcoală, care a fost recent renovată, învaţă mulţi elevi deosebiţi, cu rezultate bune la învăţătură, care ani de zile nu au avut asigurate condiţiile necesare unui învăţământ de calitate. Copiii şi părinţii lor ne-au simţit aproape pe parcursul acestor ani şi ne-au invitat la serbarea organizată de ei, iar noi nu am venit cu mâinile goale, ci cu o mulţime de cadouri”, a povestit liderul organizaţiei municipale a PNL Suceava, Angela Zarojanu.

Spectacolul oferit de copii părinţilor şi invitaţilor a fost unul deosebit de frumos, fiind pregătite o mulţime de colinde noi, iar la final, toată lumea fiind sorcovită cu o ploaie de orez, pentru un an nou mai îmbelşugat.

La final, primarul Ion Lungu, Angela Zarojanu şi ceilalţi membri PNL prezenţi la serbarea copiilor au împărţit cele aproximativ 200 de cadouri pregătite, iar la cererea micuţilor, s-au pozat cu aceştia.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de cadouri pentru copiii Şcolii Nr. 6 Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sute de cadouri pentru copiii Şcolii Nr. 6 Burdujeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Şalău pane cu cartofi şi conopidă 4 porţii – 50 minute  700g file de şalău 4 cartofi mari 1 conopidă potrivită 150ml ulei 2 ouă 3 linguri făină un vârf de cuţit şofran 2 cepe 1 leg. pătrunjel ± sare, piper ... Citeşte