Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2007 - Anul XII, nr. 308 (3676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Furturi fără timbru

Spărgătorii de oficii poştale dau lovitură după lovitură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O grupare de spărgători de oficii poştale le dă adevărate bătăi de cap poliţiştilor suceveni, după ce, în ultimele două luni, a dat lovitură după lovitură.

Prima spargere a fost dată în noaptea de 15 spre 16 octombrie a.c., la Dolhasca.

După ce-au intrat prin efracţie, spărgătorii au tăiat cu flexul casa de bani din incinta oficiului poştal din localitate, gândind că vor pune mâna pe o sumă mare de bani. Din nefericire pentru ei, au trebuit să se mulţumească doar cu 2.000 de lei.

Au luat apoi la rând oficiile poştale din Slatina, Păiseni, Cornu Luncii, Bosanci, Câmpulung Moldovenesc şi Drăguşeni.

La Slatina, hoţii au furat casa de bani cu totul, însă, aveau să constate ulterior, înăuntru nu era nici un ban. Cu buza umflată au plecat şi de la celelalte oficii poştale pe care le-au spart. La Bosanci, deşi în interiorul oficiului poştal se afla un seif de aproape 700 de kilograme, hoţii nu s-au putut atinge de el şi s-au mulţumit doar cu 20 de cartele telefonice şi o unitate de calculator.

I-au furat banii dirigintei 

La mijlocul acestei săptămâni (în noaptea de miercuri spre joi), hoţii şi-au încercat norocul la oficiul poştal din comuna Drăguşeni. După ce-au spart lacătul de la intrare şi au scotocit prin toate birourile din interior, spărgătorii au trebuit să împartă o bancnotă de 100 de euro, pe care au luat-o dintr-un dulap al dirigintei oficiului poştal. Deşi în oficiul poştal se afla o casă de bani de aproape de 800 de kilograme, în care se aflau în jur de 5000 de lei, hoţii nu au reuşit să treacă de gratiile care înconjurau seiful.

Poliţiştii susţin că, deşi hoţii au folosit mănuşi pentru a nu lăsa amprente la locul faptei, criminaliştii au găsit câteva urme care vor putea duce la prinderea şi identificarea spărgătorilor.

Între timp, însă, oamenii legii le-au atras atenţia tuturor diriginţilor de oficii poştale să nu lase bani peste noapte, iar factorii poştali care transportă pensiile să îşi ia toate măsurile pentru a nu deveni victimele unor infracţiuni de tâlhărie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spărgătorii de oficii poştale dau lovitură după lovitură.
 Vizualizări articol: 3231 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spărgătorii de oficii poştale dau lovitură după lovitură5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hoti isteti,vardisti impotenti trimis de
(22 dec 2007, 12:06:49
politistii din Suceava n-ar putea prinde nici macar o curva intr-un bordel!
2.   ??? trimis de
(22 dec 2007, 12:22:13
Nu reusesc sa inteleg de ce daca baietii veseli dau lovitura dupa lovitura la oficiile postale (SI NUMAI la oficiile postale), politia nu face paza numai si numai la oficiile postale?
3.   Spargatori trimis de
(22 dec 2007, 15:52:50
Acum cateva zile citeam despre o banda care a ajuns "sperietoarea" bancilor, acum vad ca altii jefuiesc oficiile postale. Poate or fi una si aceeasi banda, nu am auzit sa prinda politia pe cineva care sa se faca vinovat de aceste lucruri.

Stau si ma intreb pentru ce isi iau banii acesti onorabili domni (nu-i asa?) din Politie de la cetateni (pentru ca traiesc din bani publici pana la urma) daca nu isi fac datoria. Tot ancheteaza de nu stiu cate zile si nu vad nici un rezultat, un cerc de suspecti, arestari in dimineata cu tam-tam cu orice ar fi numai sa vada si omul de rand ca se face ceva in privinta asta. E usor sa spui "cercetam dar nu au fost lasate urme", nici hotii astia nu sunt chiar asa de prosti, este normal ca sa incerce sa isi acopere cat mai bine urmele.
4.   Competenta si aptitudini trimis de
(22 dec 2007, 18:28:45
Cred ca pe astia de la Politie ii face politisti ca la Altex(doar cu buletinul),asa dar si prin urmare ce pretentii aveti de la ei?Hai noroc si Sarbatori fericite!!
4.1  RE: Competenta si aptitudini trimis de
(23 dec 2007, 12:18:01
Si la Altex iti cere acte suplimentare (adeverinta de salariu) deci, sa fim sinceri.happy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Şalău pane cu cartofi şi conopidă 4 porţii – 50 minute  700g file de şalău 4 cartofi mari 1 conopidă potrivită 150ml ulei 2 ouă 3 linguri făină un vârf de cuţit şofran 2 cepe 1 leg. pătrunjel ± sare, piper ... Citeşte