Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2007 - Anul XII, nr. 308 (3676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De Sărbători

Măsuri pentru asigurarea asistenţei sanitare de urgenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) Suceava a luat măsuri pentru ca în perioada Sărbătorilor de iarnă populaţia să beneficieze de servicii medicale corespunzătoare.

Directorul adjunct al instituţiei, dr. Alexandru Lăzăreanu, a declarat că a solicitat spitalelor şi Serviciului de Ambulanţă să asigure permanenţa în acordarea asistenţei sanitare de urgenţă, prin completarea liniilor de gardă, şi să asigure necesarul de medicamente şi materiale sanitare din trusa de prim-ajutor.

Totodată, el a cerut să fie informat cu privire la toate problemele deosebite care apar în judeţ în această perioadă.

Asigurarea urgenţelor

Potrivit sursei citate, în judeţ, asistenţa sanitară de urgenţă va fi asigurată 24 de ore din 24 cu cele 9 centre de permanenţă, respectiv Vicovu de Sus, Cajvana, Marginea, Vama, Breaza, Zvoriştea, Broşteni, Dolhasca şi Dorna Arini. 

Activitate non-stop vor desfăşura, ca de obicei, şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă, cu subunităţile din teritoriu şi serviciile de urgenţă şi liniile de gardă din cadrul unităţilor spitaliceşti.

Asistenţa medicală stomatologică va fi asigurată în regim de urgenţă de cabinetul de specialitate care funcţionează la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean.

În ceea ce priveşte medicii de familie, aceştia vor fi la serviciu în ajunul Crăciunului, pe 24, cei care îşi iau concediu având obligaţia să asigure un înlocuitor. În perioada Sărbătorilor, cabinetele lor vor fi închise.

Farmacii deschise

Pentru această perioadă, Spitalul Judeţean de Urgenţă a anunţat că are stocuri suficiente de medicamente şi materiale sanitare, acestea ajungând până pe data de 8 ianuarie 2008.

„Ştiam că multe firme distribuitoare nu lucrează în preajma Sărbătorilor şi ne-am aprovizionat din timp”, a spus managerul Costică Dăscăliuc.

La rândul său, Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava a anunţat programul farmaciilor cu care are contract şi care au program de funcţionare în zilele de sărbători legale, respectiv Arsene, Biomedica, Oficinalis, Remedia, Galenica, Casandra, toate din Suceava, Hermes Farma City, din Fălticeni, şi Avicenna, din Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Măsuri pentru asigurarea asistenţei sanitare de urgenţă.
 Vizualizări articol: 990 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Măsuri pentru asigurarea asistenţei sanitare de urgenţă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Şalău pane cu cartofi şi conopidă 4 porţii – 50 minute  700g file de şalău 4 cartofi mari 1 conopidă potrivită 150ml ulei 2 ouă 3 linguri făină un vârf de cuţit şofran 2 cepe 1 leg. pătrunjel ± sare, piper ... Citeşte