Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2007 - Anul XII, nr. 308 (3676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Orăşelele Copiilor

5000 de cadouri împărţite în Burdujeni şi Iţcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La fel ca şi anii trecuţi, cel mai reuşit Orăşel al Copiilor, din cele cinci organizate în municipiul Suceava, a fost cel din Burdujeni, unde mii de copii şi părinţi au fost prezenţi la întâlnirea cu Moş Crăciun-ul invitat de Primărie.

În ciuda numărului foarte mare de persoane prezente la manifestarea de joi seara, care au asistat la concertele de colinde ale copiilor de la Şcoala nr. 11 „Miron Costin” şi de la Şc. 10, precum şi la cele susţinute de micuţii care au avut curajul să urce pe scenă, nu s-a mai creat aceeaşi îngrămădeală şi îmbulzeală ca şi anii trecuţi.

Organizatorii evenimentului, adică reprezentanţii Primăriei Suceava, în frunte cu primarul Ion Lungu, dar şi cei ai Fundaţiei Ana şi Asociaţiei Juventus, s-au declarat foarte mulţumiţi de modul organizat în care copiii şi părinţii au venit să colinde pe scenă şi să-şi primească cadourile.

La fel de reuşită a fost şi acţiunea de ieri, din Iţcani, unde au fost prezenţi aproximativ 1000 de copii, dar şi numeroşi locuitori ai cartierului, dornici să asculte colinde.

În total, în cele două zile au fost împărţite 5000 de cadouri, din cele 10.000 pregătite de municipalitatea Sucevei pentru acest an.

Restul cadourilor care nu au fost împărţite în cadrul celor cinci inaugurări ale orăşelelor copiilor vor fi date copiilor care vor fi prezenţi la concertele de colinde de sâmbătă, de la ora 17.00, precum şi la concertul Hara de duminică, de la ora 16.00.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 5000 de cadouri împărţite în Burdujeni şi Iţcani.
 Vizualizări articol: 1178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5000 de cadouri împărţite în Burdujeni şi Iţcani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E bine ! trimis de
(22 dec 2007, 15:29:45
Felicitari tuturor celor care mentin viu spiritul Craciunului! Actiuni frumoase au fost insa ,in mai toate localitatile! In drum spre Vatra Dornei m-am intalnit cu Mosul intr-o frumoasa caleasca la Gura Humorului, daruri s-au impartit si la c-lung, iar la Vatra Dornei s-a deschis un frumos orasel al copiilor.De ce popularizati doar activitatile din Suceava? Cred ca va bazati pe cititorii din tot judetul ,nu doar pe cei de la centru. Sunt informatii care ne privesc pe toti, nu cred ca trebuie sa vi se plateasca ptr.astfel de stiri.N-aveti corespondenti in toate orasele ,cel putin?! E pacat, va consider o publicatie care se respecta.....

2.   DE CE IN BURDUJENI ,SE MIZEAZA PE SARACIE? trimis de
(23 dec 2007, 15:32:42
LA UNIVERSITATE IN PARC A FOST O MARE BATAIE DE JOC,COPILUL MEU SI ACUM MA INTREABA DACA A MAI VENIT MOSU IN PARC LA UNIVERSITATE.A ASTEPTAT SI NU A MAI VENIT.TOTUL E PROPAGANDA ELECTORALA SI AR TREBUI SA NE TREZIM ALEGATORII.
3.   FELICITARI LA BUNA ORG.DAT DE ;PRIMARIE' trimis de
(23 dec 2007, 15:37:04
Felicit in mod special, organizatori,primaria,ordinea publica ,si buna desfasurare al ,,Mos Craciun , cu cadourii date pentru copii , din orasu- SUCEAVA - ,,LA MULTI ANI', UN AN NOU MAI BOGAT.
4.   Oricum il votez pe lungu trimis de
(24 dec 2007, 06:01:53
in bdj nu se dadeau cadouri la copii ci la adulti, trebuia ca sa stau cu copilul la coada, in timp ce altii ridicau cate 3,4 pachete. Stiti cum este care e mao puternichappy si comunitarii erau bauti, ca deh sarbatorile

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Şalău pane cu cartofi şi conopidă 4 porţii – 50 minute  700g file de şalău 4 cartofi mari 1 conopidă potrivită 150ml ulei 2 ouă 3 linguri făină un vârf de cuţit şofran 2 cepe 1 leg. pătrunjel ± sare, piper ... Citeşte