Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2007 - Anul XII, nr. 308 (3676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Cadouri

Moş Crăciun în uniformă de poliţist şi pompier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Sute de copii şi bătrâni au primit cadouri de Crăciun din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Reprezentanţi ai Poliţiei s-au deplasat, în urmă cu două zile, la Căminul Filantropic de întrajutorare a bătrânilor de la Mănăstirea Bogdăneşti, unde au oferit daruri pentru cele 80 de persoane vârstnice aflate în întreţinere.

În pungile cu cadouri ale poliţiştilor, bătrânii au găsit diverse alimente, dulciuri, băuturi răcoritoare, fructe, medicamente, articole de igienă, îmbrăcăminte şi încălţăminte, toate în valoare de circa 5000 de lei.

Cadrele IPJ Suceava au continuat acţiunile umanitare la Spitalul de Bolnavi Cronici din oraşul Siret, unde au oferit daruri pentru cele 135 de persoane internate (cu dizabilităţi, deficienţe fizice şi psihice), constând în articole de uz personal, îmbrăcăminte, dulciuri, fructe şi băuturi răcoritoare, valoarea cadourilor ajungând la 1.500 lei.

Nu în ultimul rând, poliţiştii s-au gândit şi la familiile colegilor lor decedaţi, care vor fi sprijinite financiar cu suma de 1000 de lei, dintr-un fond special constituit în acest sens.

„Donaţiile au fost rodul contribuţiilor benevole ale poliţiştilor suceveni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Alin Botezatu.

Maşinile Pompierilor, încărcate cu sute de cadouri 

Şi cadrele ISU Suceava au pus mână de la mână şi au reuşit să facă fericiţi de Crăciun în jur de 220 de copii asistaţi de la centrul de plasament „Mihai şi Gavril” din oraşul Solca, „Laurenţia Ulici”, din oraşul Gura Humorului, „Alma Mater” din oraşul Siret şi Complexul pentru copilul cu nevoi speciale „Ama Deus”, tot din Siret.

Pachete cu obiecte de îmbrăcăminte şi produse alimentare specifice sărbătorilor de iarnă au ajuns şi la copiii din căsuţele de tip familial „Licurici” şi „Sidorovici”, din oraşul Gura Humorului.

„E deja o tradiţie pentru noi ca, an de an, prin contribuţii benevole ale cadrelor militare, să le facem o bucurie acestor copii cu nevoi speciale”, a declarat şi purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Emil Ţehaniuc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moş Crăciun în uniformă de poliţist şi pompier.
 Vizualizări articol: 774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Moş Crăciun în uniformă de poliţist şi pompier5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Şalău pane cu cartofi şi conopidă 4 porţii – 50 minute  700g file de şalău 4 cartofi mari 1 conopidă potrivită 150ml ulei 2 ouă 3 linguri făină un vârf de cuţit şofran 2 cepe 1 leg. pătrunjel ± sare, piper ... Citeşte