Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2007 - Anul XII, nr. 294 (3664)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prevedere contractuală

Străzile din Suceava nu sunt măturate pe timp de iarnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mizeria de pe străzile din municipiul Suceava, pusă pe seama serviciilor îndoielnice oferite de societatea Rosal, are, de fapt, o cauză obiectivă. Directorul Rosal Suceava, Adrian Niculescu, a declarat că, în contractul cu Primăria Suceava, este stipulat faptul că pe străzile din municipiu, în perioada 15 noiembrie – 15 martie, nu se efectuează „activităţi de măturat manual şi mecanizat”, ci doar „lucrări de întreţinere a curăţeniei stradale”.

„În această perioadă, Rosal nu desfăşoară activităţi de măturat stradal, dar nu din cauza timpului nefavorabil, însemnând zăpadă sau umezeală. Dacă municipalitatea ar propune o modificare de contract, prin includerea măturatului stradal şi pe timp de iarnă, noi am fi cât se poate de deschişi, de vreme ce dispunem şi de personalul şi de maşinile necesare pentru această activitate”, a precizat directorul Adrian Niculescu.

În această perioadă, conform contractului pentru curăţenia stradală, Rosal execută doar golirea coşurilor de gunoi amplasate pe domeniul public şi măturatul perimetrelor din apropierea acestora.

În cadrul şedinţei cu asociaţiile de proprietari, desfăşurată marţi, la Primăria Suceava, primarul Ion Lungu a declarat că nu este deloc mulţumit de curăţenia din oraş.

Un alt motiv de nemulţumire este şi lipsa de colaborare între societatea Rosal şi asociaţiile de proprietari.

Dacă în unele zona ale Sucevei sunt amplasate chiar şi câte 12 pubele pentru depozitarea deşeurilor menajere, în alte zone acestea fie lipsesc cu desăvârşire, fie sunt prea puţine în comparaţie cu numărul de locatari din zonele respective. În aceste situaţii, gunoiul este, inevitabil, depozitat lângă pubele sau aruncat, pur şi simplu, la întâmplare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzile din Suceava nu sunt măturate pe timp de iarnă.
 Vizualizări articol: 813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Străzile din Suceava nu sunt măturate pe timp de iarnă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sushi din omletă şi legume 6 porţii - 20 minute + 2 ore la frigider 4 ouă4 linguri caşcaval ras300g telemea1 leg ceapă verde150g roşii mici4 linguri ulei de măslinecâteva frunze de busuiocsare, piper Spargeţi ouăle şi bateţi-le bine 3 minute. Adăugaţi... Citeşte