Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2007 - Anul XII, nr. 294 (3664)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

6 milioane de euro, potul la Loto

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După 14 săptămâni în care banii s-au tot adunat, reportul de la categoria I a tragerii loto 6/49 va depăşi, la tragerea de mâine, şase milioane de euro.

Dacă vreunul dintre jucători va reuşi să ghicească cele şase numere norocoase şi să pună mâna pe imensul pot, îşi va adjudeca al doilea  mare câştig din istoria loteriei. Creşterea potului s-a resimţit imediat şi în agenţiile loto din judeţul Suceava. Numărul jucătorilor a crescut semnificativ, fără a fi atinsă însă aglomeraţia din urmă cu câteva luni de zile, când, ademeniţi de premiul record de 10 milioane de euro, jucătorii au stat la coadă în faţa agenţiilor loto.

Fiind vorba de o tragere specială, aşa cum vor fi toate tragerile din luna decembrie, fondul de câştiguri a fost suplimentat din nou cu 250.000 de lei. Bineînţeles că şi preţul variantei de joc a fost ridicat, de la 4,4 lei în noiembrie, la 5,2 lei în decembrie.

La tragerea de duminica trecută, 3 decembrie, în ţară au fost înregistrate 1926 de câştiguri, la categoriile a II-a şi a III-a. La categoria a II-a, unde premiul a fost substanţial, 15.308 lei, s-au înregistrat 38 de variante de joc câştigătoare.

Ultima oară, premiul I al tragerii loto 6/49 a fost adjudecat pe 26 august. Atunci un jucător din Călăraşi a câştigat 10,45 milioane de euro, cel mai mare premiu acordat în istoria loteriei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 6 milioane de euro, potul la Loto.
 Vizualizări articol: 886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6 milioane de euro, potul la Loto0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sushi din omletă şi legume 6 porţii - 20 minute + 2 ore la frigider 4 ouă4 linguri caşcaval ras300g telemea1 leg ceapă verde150g roşii mici4 linguri ulei de măslinecâteva frunze de busuiocsare, piper Spargeţi ouăle şi bateţi-le bine 3 minute. Adăugaţi... Citeşte