Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2007 - Anul XII, nr. 294 (3664)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tranzacţii

Doar 17 din cele 37 parcele de la Casa de oaspeţi au fost vândute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Suceava a reuşit să vândă 17 din cele 37 parcele de teren din apropierea Casei de Oaspeţi.

În urma licitaţiilor organizate în cursul acestei săptămâni, parcelele care s-au vândut au fost împărţite de cinci cumpărători, care au reuşit să prezinte cele mai bune oferte.

Pentru cele 17 parcele de teren, din „Ferma 1 Brădet”, cumpărătorii vor avea de plătit peste 4,6 milioane de lei, fără TVA, echivalentul a aproximativ 1,32 milioane de euro.

Cel mai mare preţ cu care a fost achiziţionată o parcelă de teren a fost de 728.000 de lei. Acesta trebuie plătit de fundaţia AUPCS Moldova, care a cumpărat o suprafaţă de 2.032 metri pătraţi, pe care se află şi o clădire de birouri cu suprafaţă de 359 m.p., un depozit, o magazie pentru lemne de 75 m.p., şi o porţiune dintr-o clădire cu regim de înălţime P+E+M, cu o suprafaţă construită de 202 m.p.

De asemenea, firma suceveană de distribuţie Defel Com a achiziţionat patru parcele de teren, pentru care trebuie să plătească 1.560.850 de lei (peste 15,6 miliarde de lei vechi).

Tot patru parcele de teren a achiziţionat şi o persoană fizică, Adrian Rusu, care pentru 5461 de metri pătraţi trebuie să plătească 800.100 de lei (peste 8 miliarde de lei vechi)

Cele mai multe parcele de teren, respectiv şapte, au fost achiziţionate prin licitaţie de firma suceveană Grup CMS SRL, pentru care aceasta trebuie să plătească 1,54 milioane de lei. Trebuie spus că toate preţurile de achiziţie menţionate anterior sunt exprimate fără TVA.

RA-APPS nu modifică preţurile pentru parcelele nevândute

Directorul RA-APPS Suceava, Gheorghe Antonovici, a precizat că pentru a intra în posesia parcelelor de teren câştigate prin licitaţie, cumpărătorii trebuie să achite integral aceste sume.

Antonovici a mai spus că pentru celelalte 20 de parcele care nu au fost vândute în cursul acestei săptămâni, RA-APPS va relua licitaţia, peste două săptămâni. El a adăugat că preţul de vânzare stabilit pentru parcelele nevândute nu va fi diminuat.

Pe de altă parte, Gheorghe Antonovici a reamintit că în perioada 17 – 20 decembrie 2007 vor fi organizate licitaţii pentru vânzarea altor 42 de parcele de teren, din Ferma „Brădet 2”, cu suprafeţe de la 1.435 la 1.783 metri pătraţi.

În ceea ce priveşte preţurile, acestea variază de la 156.000 la 258.00 de lei, fără TVA, în funcţie de suprafaţa scoasă la vânzare şi de poziţionarea terenului respectiv.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doar 17 din cele 37 parcele de la Casa de oaspeţi au fost vândute.
 Vizualizări articol: 794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doar 17 din cele 37 parcele de la Casa de oaspeţi au fost vândute0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sushi din omletă şi legume 6 porţii - 20 minute + 2 ore la frigider 4 ouă4 linguri caşcaval ras300g telemea1 leg ceapă verde150g roşii mici4 linguri ulei de măslinecâteva frunze de busuiocsare, piper Spargeţi ouăle şi bateţi-le bine 3 minute. Adăugaţi... Citeşte