Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2007 - Anul XII, nr. 294 (3664)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Chestionare la Parchete

Activitatea procurorilor, evaluată de suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de săptămâna viitoare, toate persoanele care vor intra în sediile Parchetelor din judeţ, justiţiabili, avocaţi, experţi etc., vor primi un chestionar la care pot să răspundă dacă sunt sau nu mulţumiţi de activitatea procurorilor din judeţ.

Iniţiativa îi aparţine prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Elisabeta Cocârlă. Potrivit acesteia, chestionarele cu pricina vor fi împărţite la intrarea în Parchete vreme de două săptămâni, iar cei care le vor completa nu vor trebui să-şi dea numele, păstrându-se astfel anonimatul persoanei care-şi exprimă opinia.

Indiferent de problemele de natură judiciară pe care le au de rezolvat la Parchet şi de calitatea pe care o au într-un anumit dosar, toţi cei care vor răspunde întrebărilor din chestionar îşi vor prezenta părerea referitor la funcţionarea instituţiilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi a parchetelor de pe lângă judecătorii, la activitatea personalului şi a funcţionarilor acestor unităţi, precum şi vizavi de modul în care sunt gestionate plângerile, dosarele şi circuitul acestora.

Totodată, persoanele chestionate pot să ofere şi câteva sugestii cu privire la măsurile pe care conducerea parchetelor din judeţ  ar trebui să le ia pentru a remedia eventualele deficienţe şi a îmbunătăţi activitatea instituţiei.

„Prin acest sondaj nu se urmăreşte măsurarea sau evaluarea activităţii unui anumit procuror sau a unei anumite persoane. Chestionarul vizează activitatea întregii unităţi, per ansamblu.

Nu ne aşteptăm să avem justiţiabili 100% mulţumiţi, lucru care nu este posibil în virtutea atribuţiilor pe care legea le conferă parchetelor. Şi am în vedere că, în majoritatea cauzelor, există două părţi cu poziţii contrare, iar una dintre ele se va considera neîndreptăţită”, a explicat, ieri, prim-procurorul Cocârlă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activitatea procurorilor, evaluată de suceveni.
 Vizualizări articol: 960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activitatea procurorilor, evaluată de suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sushi din omletă şi legume 6 porţii - 20 minute + 2 ore la frigider 4 ouă4 linguri caşcaval ras300g telemea1 leg ceapă verde150g roşii mici4 linguri ulei de măslinecâteva frunze de busuiocsare, piper Spargeţi ouăle şi bateţi-le bine 3 minute. Adăugaţi... Citeşte