Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2007 - Anul XII, nr. 293 (3663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Neconvenţional

Sex la serviciu şi în locuri publice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sex în locuri neconvenţionale. Un sondaj de opinie realizat de o firmă specializată a arătat că sexul la serviciu sau în locuri publice nu este o necunoscută pentru suceveni.

Conform sondajului realizat de firma Hexis Consulting, în perioada 4-11 noiembrie, pe un eşantion de 1.197 de subiecţi, cu o marjă de eroare de +/-3%, rezultă că experienţe de acest gen au loc fie la serviciu, fie în locuri publice unde protagoniştii riscă să fie văzuţi.

La întrebarea “Aţi făcut vreodată sex în locuri publice?”, 5% dintre subiecţi au răspuns afirmativ, iar 8% au spus că nu ţin minte. La aceeaşi întrebare, 15% dintre cei intervievaţi nu au dorit să răspundă, în timp ce 72% au răspuns cu “Nu”.

Dintre cei care spus “Da”, 8% au precizat că au făcut sex în locuri publice foarte des, 21% afirmă că des, 24% au mărturisit că rar, în timp ce 47% cred că actul sexual a fost întâmplător.

O altă întrebare adresată în acest sondaj sună astfel: “Aţi făcut vreodată sex la serviciu?”. Răspunsurile au arătat că 6% dintre subiecţi au recunoscut acest lucru, 8% nu mai ţin minte, 12% nu au dorit să spună, în timp ce restul, de 74%, au negat faptul că ar fi avut un act sexual la serviciu.

În privinţa frecvenţei, persoanele care au răspuns afirmativ la întrebarea precedentă s-au împărţit astfel: 16% au precizat că foarte des, 24% au spus des, 18% au afirmat că acest lucru s-a întâmplat rar, iar 42% au indicat drept întâmplător actul sexual de la locul de muncă.  

“Nu-mi amintesc”, o formă mascată de a spune “Da”

Sociologul Adrian Botezatu a nuanţat aceste rezultate, precizând că cifrele i se par normale.

“Sexul este un aspect al vieţii şi este normal să se petreacă şi în astfel de locuri”, a mărturisit Botezatu.

Acesta crede că şi răspunsul “Nu-mi aduc aminte” este o formă mascată de a recunoaşte că persoanele respective au făcut sex în locuri publice sau la serviciu.

Adrian Botezatu a precizat că sexul în locuri publice se face în general vara. Maşinile parcate în locurile retrase, care pot fi văzute de multe ori pe lângă păduri sau prin lanurile de porumb, reprezintă o variantă pentru cei care preferă sexul neconvenţional.

“La ţară, în special în zona de munte, există case unde locuiesc şi câte trei generaţii diferite. În aceste condiţii, natura devine un loc propice pentru sex”, a opinat Botezatu.

Secretarele şi asistentele medicale, predispuse să facă sex la serviciu

În privinţa sexului la locul de muncă, Adrian Botezatu este de părere că acesta se petrece acolo unde ponderea prezenţei feminine este apropiată de cea masculină. O altă condiţie ar fi existenţa unor spaţii închise, gen birouri.

“Personalul cel mai expus şi predispus la astfel de acte sexuale la locul de muncă este cel feminin. Mă refer în primul rând la femeile angajate în domeniul birotică-secretariat, dar şi la asistentele medicale. Uneori, totul pleacă chiar de la selecţie, iar aspectul fizic devine o condiţie de angajare, chiar dacă nu este exprimată în mod direct. În plus, în aceste domenii, dependenţa program - salariu duce la strângerea relaţiilor dintre angajat şi manager”, a explicat sociologul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sex la serviciu şi în locuri publice.
 Vizualizări articol: 2304 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Sex la serviciu şi în locuri publice3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tortellini cu smântână 4 porţii - 25 minute 600g tortellini250g smântână 50g unt 150g jambon crud-uscat 100g parmezan ras1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi tortellini  în apă cu sare. Între timp, topiţi... Citeşte