Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2007 - Anul XII, nr. 293 (3663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Un nou sindicat pe probleme de învăţământ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou sindicat pe probleme de învăţământ şi educaţie a fost înfiinţat la Suceava, la iniţiativa unor cadre didactice de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava.

Este vorba despre Sindicatul Salariaţilor din Învăţământul Preuniversitar din Suceava, asociaţie afiliată la nivel naţional la Federaţia Sindicatelor din Învăţământ „Spiru Haret”.

Preşedintele sindicatului este profesorul Petru Gorea, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară. Acesta a declarat că „intenţia noului sindicat este de a sprijini cadrele didactice din judeţ, iar prin acţiunile noastre sunt sigur că vom avea un număr de membri în continuă creştere”.

Petru Gorea a precizat că „s-au purtat deja unele discuţii neoficiale cu lideri de sindicat şi profesori, iar unii dintre ei se gândesc la posibilitatea aderării la noua formaţiune”.

Potrivit lui Petru Gorea, strategia noului sindicat este aceea de a avea câte un nucleu al acestei formaţiuni în fiecare şcoală din judeţul Suceava.

La „inaugurarea” sindicatului, care a avut loc ieri, a participat preşedintele executiv al Federaţiei Sindicale din Învăţământ „Spiru Haret”, Ovidiu Marius Nistor, şi secretarul general al Federaţiei „Spiru Haret”, Tudor Spiridon.

Ovidiu Marius Nistor a declarat că „în perioada imediat următoare la Bucureşti se va discuta acceptarea afilierii, iar după aceea, vom informa IŞJ Suceava despre existenţa noului sindicat”.

IŞJ va avea obligaţia să-l invite pe preşedintele Sindicatului Salariaţilor din învăţământul Preuniversitar Suceava la toate şedinţele consiliului de administraţie ale acestei instituţii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou sindicat pe probleme de învăţământ.
 Vizualizări articol: 1504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un nou sindicat pe probleme de învăţământ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tortellini cu smântână 4 porţii - 25 minute 600g tortellini250g smântână 50g unt 150g jambon crud-uscat 100g parmezan ras1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi tortellini  în apă cu sare. Între timp, topiţi... Citeşte