Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2007 - Anul XII, nr. 293 (3663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Urmare a publicării în cotidianul dumneavoastră din data de 01.12.2007 – la rubrica “Colţul cititorului” a articolului purtătorului de cuvânt al Primăriei municipiului Rădăuţi, ne rezervăm dreptul la replică, comunicându-vă prin prezenta conţinutul acestuia în vederea publicării.

Biroul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Rădăuţi funcţionează în imobilul ce aparţine Primăriei municipiului Rădăuţi în baza contractului de închiriere nr. 2432 din 10.02.2006, cu clauze clare în ceea ce priveşte atât durata de executare a contractului, cât şi preţul acestuia. Interiorul clădirii aflându-se într-o stare precară, Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Suceava s-a implicat în reparaţii majore şi imediate, necesare unei desfăşurări apropiate de normalitate a Biroului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Rădăuţi.

Acesta a fost un prim pas al instituţiei noastre în sensul de a aduce spaţiul la standarde europene. Prin Hotărâre de Consiliu Local „privind însuşirea preţului de concesionare a unor imobile aprobate prin hotărâri ale consiliului local” s-a însuşit preţul de concesionare al imobilului în cauză, mult supraevaluat în comparaţie cu starea reală de funcţionalitate a obiectului concesiunii! De reţinut faptul că OCPI Suceava este o instituţie publică autofinanţată, instituţie ce funcţionează după prevederi clare ale finanţelor publice.

Menţionăm faptul că acest birou este al doilea, ca volum de muncă, după BCPI Suceava, cu 33 de comune cadastrale arondate acestuia. Astfel, Comisia economică a Consiliului Local a apreciat că preţul iniţial, rezultat din evaluare, de 66.315 euro fără TVA este prea mic pentru vânzarea acestui mobil, dublând practic preţul de achiziţie.

Şi de data aceasta, deşi spaţiul nu a fost îmbunătăţit în nici un fel, preţul vânzării era unul supraevaluat. Nici legal, nici moral nu aveam posibilitatea unei astfel de achiziţii, în calitate de cel puţin manager al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Suceava.

Concluzionând, un lucru trebuie bine înţeles: intenţia noastră chiar a fost una de a oferi cetăţenilor din municipiul Rădăuţi un spaţiu la standarde europene, dar în condiţii legale.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 1009 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drept la replică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tortellini cu smântână 4 porţii - 25 minute 600g tortellini250g smântână 50g unt 150g jambon crud-uscat 100g parmezan ras1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi tortellini  în apă cu sare. Între timp, topiţi... Citeşte