Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2007 - Anul XII, nr. 293 (3663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atac la bancomat

Au spart uşa BRD Dumbrăveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia Băncii Române de Dezvoltare din comuna Dumbrăveni a fost călcată de hoţi în noaptea de miercuri spre joi.

Alarma s-a dat ieri dimineaţă, în jurul orei 5:30, când doi agenţi de intervenţie de la firma „Rosegur”, societatea care are sub pază punctul de lucru de la Dumbrăveni al BRD, au observat că uşa agenţiei a fost spartă.

„Noi trebuie să controlăm obiectivul de două ori pe tura de noapte. Aseară (n.r. –miercuri seară), am fost să verificăm şi era totul în ordine. Dimineaţă, când am revenit, am văzut că uşa băncii era spartă... Cineva umblase şi la panoul electric, sigiliul fusese rupt, iar bancomatul era nefuncţional. Am luat legătura imediat cu dispeceratul şi am anunţat Poliţia”, mărturiseşte Florin Balan, unul dintre cei doi agenţi de pază.

La faţa locului au ajuns în numai câteva minute poliţiştii din comună, urmaţi la scurt timp de   criminaliştii Poliţiei Suceava, care au izolat zona cu o bandă <Poliţia, nu treceţi!> şi au început să verifice fiecare metru pătrat din interiorul agenţiei.

Nu a văzut, nu a auzit

Nicador Sireteanu are casă chiar vizavi de agenţia BRD din Dumbrăveni, dar spune că nu a văzut şi nu a auzit nimic. „Dimineaţă, am auzit şi eu că s-a spart banca. Nu ştiu cine să fi fost... M-am trezit pe la şase, din cauza luminilor de la girofarul maşinilor de Poliţie...”, dădea din umeri bărbatul.

„Probabil că ştiau că sunt bani în bancomat, că fetele de la bancă lucrează doar luni, miercuri şi vineri...”, spune şi Rodica Zamă, gestionară la un magazin din apropiere.   

Din informaţiile pe care le-am obţinut de la surse din rândul anchetatorilor, hoţii nu au reuşit să ajungă la bancomat, deşi, mai mult ca sigur, acesta era scopul spargerii. Poliţiştii încearcă să stabilească ce anume i-a pus pe fugă pe hoţi, din ce cauză aceştia au renunţat la planul de a mai sustrage banii din bancomat.

Totuşi, potrivit judiciariştilor care se ocupă de caz, spărgătorii nu au plecat de la faţa locului cu mâna goală, luând cu ei o casetă metalică, găsită în interiorul agenţiei. Din nefericire pentru ei, respectiva casetă metalică era goală.

Criminaliştii au ridicat mai multe probe de la faţa locului (amprente, urme de încălţăminte), sperând să-i identifice pe autori într-un timp cât mai scurt.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au spart uşa BRD Dumbrăveni.
 Vizualizări articol: 1446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Au spart uşa BRD Dumbrăveni4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PAZA PROPRIE, DIN MAGAZIN, UNDE ESTE// trimis de
( 7 dec 2007, 13:44:09
SISTEME DE ALARMARE UNDE ERA////////////

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tortellini cu smântână 4 porţii - 25 minute 600g tortellini250g smântână 50g unt 150g jambon crud-uscat 100g parmezan ras1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi tortellini  în apă cu sare. Între timp, topiţi... Citeşte