Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2007 - Anul XII, nr. 293 (3663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O nouă lovitură

Au furat seiful cu salariile gunoierilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seria furturilor de case de bani din societăţi sau oficii poştale a continuat miercuri seară cu o nouă lovitură. S-a întâmplat, miercuri seară, în municipiul Fălticeni, localitate preferată, se pare, de hoţii de seifuri, la SC Goscom, firmă care se ocupă cu colectarea deşeurilor menajere de pe raza localităţii.

Persoane necunoscute au intrat în sediul firmei şi, după ce-au scotocit prin mai multe birouri, au găsit seiful în care erau ţinuţi banii de salarii ale angajaţilor firmei de strângere a gunoiului. L-au smuls din perete şi s-au făcut nevăzuţi.

Potrivit reprezentanţilor societăţii păgubite, în casa de bani furată ar fi fost în jur de 11.150 de lei, reprezentând lichidarea la salariul pe luna noiembrie.

„A fost cam în jurul orelor 19:00 –20:00. Au forţat un geam, au intrat în biroul meu şi în cel al secretarei, au găsit casa de bani şi au smuls-o din perete... o să întârziem plata salariilor, nu avem cum altfel... sper ca Poliţia să-i prindă pe autori, că de la bani îmi iau gândul....”, ne-a declarat, ieri după-amiază, directorul Goscom, Constantin Iruc.

Poliţia dă vina pe păgubit

Poliţia spune că acest furt nu ar fi fost posibil dacă administratorii firmei de colectare a gunoiului fălticenenilor ar fi respectat legea 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, se arată că la SC Goscom nu erau luate nici cele mai elementare măsuri de siguranţă (gratii, sistem alarmă), iar personalul societăţii nu a acordat atenţia necesară protejării sumelor de bani.

Poliţia mai spune că hoţii „au intrat nestingeriţi” în incinta societăţii, iar furtul seifului (o casetă metalică din tablă, tip „Asist”, în greutate de circa 9 kilograme) a fost posibil şi din cauza, se precizează în comunicat, „lipsei de instruire şi a vigilenţei paznicului acestei societăţi comerciale”.

Lovitura de la Goscom ar fi a zecea faptă de acest gen rămasă cu autori necunoscuţi, în evidenţele Poliţiei regăsindu-se şi o tentativă de furt a unui seif, comisă, cel mai probabil, de aceeaşi grupare infracţională.

Seifuri golite de peste 80.000 de lei

Nu mai departe de săptămâna trecută, hoţii de seifuri şi-au încercat norocul şi la Oficiile Poştale Cornu Luncii şi Slatina. Dacă în primul caz, a fost vorba de o tentativă, la Slatina, au plecat cu tot cu seif. Din nefericire pentru ei, însă, în casa de bani nu era nici măcar un leu.

Acum două luni, în miezul nopţii, aceiaşi indivizi, se pare, au tăiat cu flexul casa de bani din incinta Oficiului Poştal Dolhasca, în interior găsind doar 2000 de lei.

Poliţiştii fălticeneni sunt ţinuţi în şah de hoţii de seifuri, încă de la începutul anului trecut. De atunci şi până în prezent, gruparea infracţională şi-a băgat în buzunare peste 80.000 de lei, sumă furată din seifurile mai multor firme sau persoane particulare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au furat seiful cu salariile gunoierilor.
 Vizualizări articol: 1525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au furat seiful cu salariile gunoierilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DIR.E VINOVAT. trimis de
( 7 dec 2007, 13:41:25
AICI DIRECTORU, E VINOVAT

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tortellini cu smântână 4 porţii - 25 minute 600g tortellini250g smântână 50g unt 150g jambon crud-uscat 100g parmezan ras1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi tortellini  în apă cu sare. Între timp, topiţi... Citeşte