Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2007 - Anul XII, nr. 263 (3637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sesizare

Mîrza acuză PLD de folosirea copiilor în campanie electorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, Gavril Mîrza, i-a solicitat ministrului educaţiei, Cristian Adomniţei, să dispună verificarea unui caz din oraşul Dolhasca, în care mai mulţi copii de grădiniţă au fost aduşi de educatoarea lor pentru a participa la o acţiune electorală a PLD.

Mîrza spune că a primit informaţii potrivit cărora 10 copii de grădiniţă au fost scoşi în frig de educatoarea Maria Ungureanu, pentru a-i primi cu pâine şi sare pe liderii PLD Suceava veniţi în campanie electorală. Mai mult, susţine Mîrza, după acest „moment festiv”, copiii au susţinut şi un program artistic în faţa membrilor PLD.

„O educatoare, Maria Ungureanu, a scos copii de grădiniţă în frig pentru a participa la acţiunea PLD. Mai grav, o parte dintre copii sunt fără protecţie, fiind în sistem maternal. Şi cu toate acestea i-a scos în costume populare, au îngheţat de frig, şi asta doar pentru a întâmpina nişte politicieni cu pâine şi cu sare, şi pentru a susţine un spectacol în faţa acestora”, a declarat liderul PSD Suceava.

Gavril Mîrza s-a declarat împotriva unui astfel de acţiuni de campanie în care sunt implicaţi copiii, motiv pentru care a solicitat ministrului Adomniţei luarea unor măsuri de sancţionare a educatoarei din Dolhasca. Liderul social democraţilor suceveni a precizat că pentru folosirea preşcolarilor în campania electorală, Maria Ungureanu ar trebui destituită.

„Este inuman să scoţi copiii în frig, şi numai cei fără suflet pot accepta astfel de lucruri. Sunt total împotriva acţiuni de acest gen şi aşteptăm să fie luate măsuri de sancţionare în ceea ce o priveşte pe educatoarea respectivă”, a încheiat Gavril Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza acuză PLD de folosirea copiilor în campanie electorală.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza acuză PLD de folosirea copiilor în campanie electorală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei