Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2007 - Anul XII, nr. 263 (3637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inedit

Stolo şi Flutur survolează judeţul din balon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberal democraţii suceveni fac campanie cu balonul. Este vorba, mai exact, de un balon de culoare portocalie, cu o înălţime de circa 20 de metri, pe care sunt imprimate chipurile liderilor PLD, Theodor Stolojan şi Gheorghe Flutur, şi sloganul „Dacă e Europa, Stolojan să fie”.

Balonul electoral este acum amplasat în faţa Casei de Cultură din municipiul Suceava, însă, potrivit afirmaţiilor şefului staff-ului de campanie al PLD Suceava, deputatul Romică Andreica, el va fi mutat în toate zonele judeţului.

„Este un element de campanie electorală de impact, credem noi, şi inedit în acelaşi timp. Balonul va fi amplasat şi în celelalte oraşe şi municipii din judeţ. În localităţile respective am depus cereri de autorizare la primării, ceea ce înseamnă că nu acţionăm împotriva legii”, a declarat Andreica.

El a ţinut să-şi exprime nemulţumirea faţă de gestul unor adversari politici de a înlătura bannere ale PLD, deşi erau amplasate cu respectarea normelor legale. „Regretăm astfel de manifestări pe care le considerăm incalificabile”, a spus directorul de campanie al PLD Suceava.

Andreica a precizat că PLD îşi continuă campania în forţă la nivelul judeţului, arătând că, la fiecare întâlnire electorală, de la care nu lipsesc liderul judeţean Dumitru Pardău şi preşedintele executiv al partidului la nivel naţional, Gheorghe Flutur, sunt prezente de regulă circa 100 de persoane. „PLD îşi respectă promisiunea de a informa electoratul. Pe lângă problemele europene, informarea cuprinde teme de agricultură şi absorbţie de fonduri”, a conchis Andreica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolo şi Flutur survolează judeţul din balon.
 Vizualizări articol: 706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolo şi Flutur survolează judeţul din balon0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei