Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2007 - Anul XII, nr. 263 (3637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un elicopter s-a prăbuşit în judeţul Argeş

Miercuri, 7 Noiembrie 2007 (19:49:49)

Un elicopter militar s-a prăbuşit, miercuri seară, între localităţile Strâbeni şi Ungheni din judeţul Argeş, iar cele trei persoane care se aflau la bord nu au supravieţuit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul a fost anunţat la 112 de primarul din Ungheni, Cornel Neacşu, care a menţionat că este vorba de un elicopter militar care s-a prăbuşit lângă o anexă a unei clădiri şi a luat foc.

"Cu siguranţă înăuntru sunt victime. Nu aş putea să vă pecizez numărul, dar sunt mai multe. În momentul impactului elicopterului cu solul am auzit ţipete la bord", a declarat corespondentului MEDIAFAX primarul Cornel Neacşu. Potrivit primarului, incendiul care s-a produs în momentul prăbuşirii elicopterului nu s-a extins şi la clădirile din jur.

Surse oficiale au declarat corespondentului MEDIAFAX că este vorba de un elicopter IAR 330 PUMA SOCAT care plecase de la Baza 90 Otopeni cu trei persoane la bord care nu au supravieţuit.

Colonelul Nicolae Grosu, şeful ISU Argeş, a confirmat corespondentului MEDIAFAX că este vorba de un elicopter IAR 330 PUMA SOCAT cu trei persoane la bord. Grosu a precizat că elicopterul s-a prăbuşit pe un câmp, în apropiere de primăria din Ungheni, la impactul cu solul aparatul de zbor luând foc.

Conform acaleiaşi surse, incendiul a fost stins.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării, Andreea Dumitru, a declarat, pentru MEDIAFAX, un elicopter IAR - Puma Socat care a decolat la ora 17.45 de la baza 90 pentru a efectua zbor de instrucţie pe timp de noapte, nu răspunde la apel.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Apărării, în zona în care a dispărut elicopterul se efectuau zboruri de instruire pe timp de noapte, iar Şeful Statului Major General a trimis deja în zonă un elicopter pentru a face cercetări. La bordul elicopterului cu care s-a pierdut legătura se aflau trei persoane: un comandor instructor, un pilot mai tânăr şi un maistru militar, a spus Andreea Dumitru.

Ea a adăugat că s-a pierdut legătura cu aparatul de zbor şi că nu se ştie din ce motive s-a pierdut legătura. Dumitru a precizat că a fost constituită o comisie tehnică în cadrul Statului Major al Forţelor Aeriene care va începe cercetările încă din cursul acestei seri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un elicopter s-a prăbuşit în judeţul Argeş.
 Vizualizări articol: 664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un elicopter s-a prăbuşit în judeţul Argeş0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei