Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2007 - Anul XII, nr. 263 (3637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Info economic

Rambursări după posibilităţi

Bancpost a lansat o soluţie de finanţare pentru firmele mici, în valoare de până la 350.000 de euro sau echivalentul în lei, dolari sau franci elveţieni, rambursarea sumelor urmând să fie făcută în funcţie de posibilităţile împrumutatului, nu prin rate fixe lunare.

Produsul vizează firmele cu cifră de afaceri de până la 500.000 de euro, sau întreprinzătorii individuali, precum asociaţii familiare, persoane fizice autorizate sau cei cu profesiuni liberale.

Finanţarea este acordată pe termen nelimitat, Bancpost urmând să efectueze anual o analiză a afacerii.

 

Nou model Dacia

Automobile Dacia va lansa, anul viitor, un nou model, în două volume, a declarat, ieri, directorul general al companiei, Francois Fourmont.

Producţia noului model va începe în a doua jumătate a anului viitor, a afirmat Fourmont la un seminar pe tema pieţei auto organizat de Ziarul Financiar.

 

Restanţe la credite

Valoarea restanţelor la creditele în lei a ajuns, în luna septembrie, la 703,6 milioane lei, în urcare cu 129% faţă de perioada similară din 2006, în timp ce avansul restanţelor la împrumuturile în valută a fost mai lent, de 97%, valoarea acestora ajungând la 285,5 milioane lei.

 

Venituri mai mari

Baza de Aprovizionare şi Desfacere - BAD Suceava a consemnat în primele nouă luni venituri totale de 24,34 milioane lei (7,37 milioane euro), în creştere cu 32%, faţă de perioada similară a anului trecut, şi un profit net de 523.000 lei, cu 35% mai mare.

Cifra de afaceri a firmei a avansat cu 32%, la 24,19 milioane lei (7,3 milioane euro), comparativ cu valoarea înregistrată în intervalul ianuarie-iunie 2006, potrivit raportului trimestrial al BAD Suceava.

 

Volkswagen, în creştere cu 40%

Vânzările de vehicule comerciale Volkswagen în România au crescut în primele nouă luni ale acestui an cu aproape 40%, la 2.601 de unităţi, faţă de perioada similară a anului trecut.

Cel mai bine vândut model a fost Transporter, cu o capacitate de transport mai mare, care a consemnat vânzări de 927 de unităţi, în creştere cu 70%, se arată într-un comunicat al Volkswagen Autovehicule Comerciale.

 

RCS&RDS renunţă la bursă

Compania de telecomunicaţii prin cablu RCS&RDS a decis să renunţe pentru moment la listarea certificatelor globale de depozit pe bursa de valori din Londra ca urmare a condiţiilor existente pe piaţă, a anunţat, marţi, operatorul român.

Conform anunţurilor anterioare, oferta de certificate globale de depozit (global depositary receipts - GDR) a operatorului român, reprezentând acţiuni preferenţiale fără drept de vot, urma să cuprindă peste 74 de milioane de titluri, precum şi o opţiune de suprasubscriere de până la 4,9 milioane de titluri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Info economic.
 Vizualizări articol: 3548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Info economic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei