Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2007 - Anul XII, nr. 263 (3637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

Liberalii suceveni reiau proiectul „Promovăm România”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia municipală Suceava a PNL va relua proiectul demarat de tinerii din cadrul acestei formaţiuni politice, intitulat „Promovăm oamenii, produsele şi valorile României”. Preşedintele PNL Suceava, Angela Zarojanu, a declarat că în urma discuţiilor avute cu locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ, o mare parte a acestora şi-au manifestat dorinţa de a transmite în continuare mesaje, sfaturi şi idei de proiecte viitorilor europarlamentari PNL.

„Foarte mulţi suceveni ne-au solicitat să punem din nou acele panouri pe care să poată scrie mesajele lor către viitorii europarlamentari ai PNL. Şi din acest motiv, în perioada imediat următoare vom da curs acestor solicitări. Oricum, toţi cei care vor să transmită ceva viitorilor parlamentari europeni o pot face la sediul organizaţiei noastre”, a declarat Angela Zarojanu.

Proiectul „Promovăm România” a fost organizat de PNL în colaborare cu Organizaţia Municipală a Tineretului Naţional Liberal Suceava, prin intermediul lui urmărindu-se consultarea cetăţenilor cu privire la atuurile României în Europa, şi modul în care pot fi folosite oportunităţilor oferite de aderarea României la Uniunea Europeană.

„Am vrut ca cetăţenii să ne comunice despre cum vor să arate agricultura, educaţia, cultura, sănătatea în România ca parte europeană a acestor domenii. Iar în această perioadă am stat de vorbă cu foarte mulţi tineri de profesii diferite, elevi şi studenţi, şi am avut posibilitatea ca prin proiectul <Promovăm România> să le cunoaştem aspiraţiile, dorinţele, necesităţile. PNL se bazează pe votul tinerilor, pentru că ei votează pentru viitorul lor. Iar PNL se angajează prin candidaţii săi tineri pentru Parlamentul European să fie o voce puternică în afirmarea valorii tinerilor români şi în crearea unui solid sistem de valori”, a subliniat preşedintele PNL Suceava.

Angela Zarojanu a spus că toate mesajele primite de la suceveni au fost centralizate, iar în funcţie de „destinatarul” lor au fost transmise fie la conducerea PNL şi la candidaţii pentru europarlamentare, fie la conducerea primăriei Suceava.

„Au fost şi probleme care erau de competenţa primăriei Suceava. Însă toate mesajele adresate viitorilor europarlamentari au fost transmise la Bucureşti, astfel încât mesajul electoral al acestora să ţină cont şi de opiniile cetăţenilor. Şi mai mult, vrem ca propunerile sucevenilor să poată fi şi rezolvate de către viitorii europarlamentari PNL”, a mai precizat Angela Zarojanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii suceveni reiau proiectul „Promovăm România”.
 Vizualizări articol: 648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalii suceveni reiau proiectul „Promovăm România”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei