Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2007 - Anul XII, nr. 257 (3632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lămuriri

Mîrza respinge zvonurile despre oamenii din PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul social-democraţilor suceveni, Gavril Mîrza, a respins zvonurile apărute în ultima vreme cu privire la posibile plecări din partid sau la candidaturile unor persoane la funcţiile de primar, punându-le pe seama adversarilor politici care vor să decredibilizeze PSD la nivel de judeţ şi să aducă prejudicii de imagine formaţiunii politice.

Mîrza a amintit de zvonul care-l are ca protagonist pe liderul PSD Vatra Dornei, primarul localităţii Constantin Huţanu, despre care se spune că este curtat de o anume formaţiune politică şi urmează să-i părăsească pe social democraţi. Preşedintele PSD Suceava a mai oferit un exemplu, şi anume cel legat de candidatul social democrat pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi la alegerile locale de anul viitor.

„Nu s-a stabilit la nivelul organizaţiei din Rădăuţi cine este candidatul. Am văzut comentarii că va fi candidat de primar Frunză (nr - actualul primar Mihai Frunză), că va fi Sarcinschi (actualul viceprimar), că doreşte şi Crăciun (nr- fostul deputat PSD Dorel Petru Crăciun). Sunt lucruri care vor fi discutate după data de 25 noiembrie. Până atunci, în PSD, toată lumea este ancorată în campania de alegeri europarlamentare pentru ca omul nostru Cătălin Nechifor să primească un scor bun de la electoratul sucevean, iar după această dată vom clarifica toate lucrurile care depind de organizaţia judeţeană şi de cele locale în ceea ce priveşte selecţia candidaţilor pentru primar şi consilieri şi le vom face publice”, a  spus Mîrza. Preşedintele PSD Suceava a dat asigurări că în organizaţia judeţeană este linişte şi înţelegere şi că obiectivul este acela de câştiga toate alegerile care vin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza respinge zvonurile despre oamenii din PSD.
 Vizualizări articol: 815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza respinge zvonurile despre oamenii din PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei