Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2007 - Anul XII, nr. 257 (3632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ţintă

Conservatorii s-au lansat spre 10%

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conservatorii au început marşul spre Parlamentul European. Ei au dat semnalul începerii campaniei de la Sala Palatului din Bucureşti, unde, în prezenţa a circa 4.000 de oameni, candidaţii partidului au fost lansaţi în mod oficial în cursa electorală.

Printre aceştia se regăseşte şi liderul conservatorilor suceveni, Costel Ignătescu, care ocupă poziţia a 28-a. Este onorat de prezenţa pe listă şi crede că, printr-o campanie eficientă alături de echipa PC Suceava, va putea să aducă Partidului Conservator, la nivel de judeţ, nu mai  puţin de 10% din voturi. De altfel, aceasta este şi ţinta pe care şi-a propus-o. Cum va reuşi să atragă voturile sucevenilor?

“În privinţa atragerii de noi membri, abordarea temelor tradiţionale ale doctrinei partidului nostru, şi anume familia, biserica şi şcoala, ar merge direct la sufletele oamenilor, care trăiesc în prezent o tranziţie dură, ce-i determină să se protejeze, apelând la religie şi la reconsiderarea mediului familial, mai sigur şi mai previzibil în raport cu schimbările rapide şi radicale din mediul social. În acest context, învăţatul pare a avea mai multe şanse, sens în care educaţia devine o prioritate a fiecărui părinte.

Afirmându-ne opţiunea de a fi alături de nevoile de zi cu zi ale suceveanului, vom fi exponentul unui veritabil prieten politic al fiecăruia. Proba onestităţii acestui demers este uşor de făcut. Chiar dacă multe din iniţiativele partidului nostru au fost pe rând asumate de alte partide, memoria celor vizaţi de aceste proiecte nu cred că ne va trăda, iar continuitatea luptei alături de categoriile defavorizate ne situează pe o poziţie socială ce merită transpusă într-o poziţie politică similară”, a explicat Ignătescu.

El a spus că Partidul Conservator se prezintă în faţa alegătorilor cu „10 angajamente europene”, multe dintre ele cu caracter social. „La preţuri europene, pensii europene” şi „TVA-ul la alimente să dispară” sunt două dintre aceste angajamente.

Partidul Conservartor, a menţionat Ignătescu, susţine înfiinţarea Fondului European de Solidaritate din care să fie suplimentare veniturile pensionarilor români care trăiesc sub limita sărăciei. „Europarlamentarii PC militează pentru stabilirea unui nivel minim garantat al pensiei la nivel european. Astfel, veniturile pensionarilor români vor fi comparabile cu cele ale oricărui alt pensionar din ţările europene”, a spus preşedintele PC Suceava.

„Europa să ne ajute, nu să ne taxeze” şi „Să ne aducem acasă tinerii, nu să-i importăm pe-ai altora” sunt alte două angajamente ale conservatorilor. Ignătescu a precizat că PC face demersuri pentru a obţine mai mulţi bani din fondurile europene pentru România şi pentru a stabili proceduri mai simple pentru accesarea acestora. Numai astfel, a arătat liderul conservator, fermierii şi antreprenorii români pot recupera decalajul faţă de cei europeni şi pentru ca firmele româneşti să concureze cu cele din alte ţări.

PC, a mai spus Costel Ignătescu, mai militează pentru stabilirea unui pachet minim de servicii medicale garantate la nivel european „pentru că românii trebuie să fie trataţi în ţara lor la aceleaşi standarde ca în orice altă ţară din UE” şi pentru neimpozitarea profitului reinvestit. Costel Ignătescu face un apel la o campanie civilizată bazată pe lupta de idei şi îndeamnă populaţia cu drept de vot să se prezinte la urne pe 25 noiembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conservatorii s-au lansat spre 10%.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Conservatorii s-au lansat spre 10%5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei