Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2007 - Anul XII, nr. 257 (3632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste câteva zile

Salonul Internaţional de Artă Fotografică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea de-a V-a ediţie a Salonului Internaţional de Artă Fotografică şi cea de-a III-a ediţie a Festivalului Internaţional de Diaporamă Digitală, manifestări organizate în paralel la Suceava sub acelaşi generic „Bucovina Mileniul III”, se deschid cu expoziţia fotografică de rigoare şi cu momentul de proiecţie şi vizionare, la Muzeul de Ştiinţele Naturii, pe data de 9 noiembrie, la ora 11:00.

Manifestările competiţionale, care se desfăşoară sub înaltul patronaj al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP) şi al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR), sunt organizate sub egida Consiliului Judeţean Suceava de către Complexul Muzeal Bucovina, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Uniunii Artiştilor Fotografi din Bucovina (UAFB).

Au fost atraşi în competiţie un număr de 260 de autori, amatori şi profesionişti, din 36 de ţări ale lumii, pe adresa salonului foto fiind trimise nu mai puţin de 1718 lucrări, alb-negru şi color, din care 70 vor fi prezentate în expoziţie. Preşedintele UAFB, Mihai Petru Ungureanu, a făcut precizarea că din 267 de saloane organizate sub patronajul FIAP în întreaga lume există doar 6 care sunt cotate cu 5 stele, între care şi cel de la Suceava, de altfel singurul din România care se situează la acest nivel

 

3 medalii şi 6 menţiuni FIAP şi 3 medalii AAFR

 

Premiile au stimulat cu siguranţă participarea: 3 medalii şi 6 menţiuni puse la bătaie de FIAP şi 3 medalii oferite de AAFR).

Mihai Petru Ungureanu, care este preşedintele salonului şi directorul festivalului de diaporamă, a declarat că juriul acestei ediţii (care este alcătuit din Ştefan Toth, directorul Clubului Fotografic „Nufărul” din Oradea, Radu Pantea, lector univ.dr. la Facultatea de Arte Vizuale Oradea, Ionel Corjan, conf.univ.dr., licenţiat în Arte Vizuale, de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Iurie Foca, artist fotograf din Republica Moldova, Vasile Paladean, artist fotograf din Ucraina, Valentin Moscaliuc, artist fotograf şi vicepreşedinte al UAFB, Dori Maerean, artist fotograf şi consilier principal din cadrul UAFB precum şi Suzana Cosovan, şefa secţiei de Arte Plastice a Complexului Muzeal Bucovina şi graficianul Mihai Pînzaru PIM, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România) va decide cine merită premiile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salonul Internaţional de Artă Fotografică.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Salonul Internaţional de Artă Fotografică3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei