Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2007 - Anul XII, nr. 252 (3627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accidentat la şcoală

Un elev a căzut de la etajul întâi al şcolii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Un elev din clasa a doua de la Şcoala Generală Nr. 3 din Horodnic de Sus a ajuns, marţi, la spital după ce a căzut de la etaj. Elevul Ioan Gabriel Tcaciuc a ieşit, marţi dimineaţă în pauză, împreună cu alţi câţiva colegi de-ai săi.

Dorind să le arate acestora că poate ajunge la parterul şcolii prin alunecare pe balustradă, elevul nu a mai stat pe gânduri şi s-a urcat pe bara metalică pentru a coborî. Imediat după ce s-a urcat pe balustradă, copilul s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, pe casa scării, de la primul etaj până la parter. Incidentul s-a petrecut sub ochii colegilor care erau în pauză, iar directorul şcolii, Liliana Mihalescu, spune că la faţa locului a fost imediat prezentă şi profesoara coordonatoare a şcolii, Cristina Emilia Luţia, care tocmai ieşea de la o oră.

Directorul Mihalescu a declarat că „elevul era conştient, iar profesoara l-a luat imediat şi l-a dus la medicul din comună”. După ce l-a consultat, medicul l-a trimis la Spitalul Municipal Rădăuţi, iar de la această unitate, elevul a fost dus la Spitalul Judeţean din Suceava, pentru a i se efectua investigaţii suplimentare.

În momentul de faţă, copilul este la Spitalul de Neurochirurgie „Sfânta Treime” din Iaşi, iar directorul şcolii din Horodnic de Sus a spus că „aceasta a fost dorinţa părinţilor, să-l transfere la Iaşi. A căzut de la înălţime, la spitalul din Suceava nu este tomograf, iar părinţii au vrut să i se facă un consult amănunţit”. Elevul a fost însoţit la Iaşi de părinţi şi de doi profesori din şcoală. Directorul Liliana Mihalescu a spus că elevul are în aparat gipsat umărul şi braţul stâng, care sunt luxate. Aceasta a mai spus că băiatul va mai rămâne internat câteva zile, pentru a i se repeta analizele.

Directorul şcolii din Horodnic de Sus a precizat că a informat Inspectoratul Şcolar despre producerea acestui incident. „Când am aflat de accident l-am anunţat telefonic pe inspectorul general Lucian Lungu, iar a doua zi am trimis la Inspectoratul Şcolar un fax, în care am relatat cele petrecute în şcoală”, a spus Liliana Mihalescu.

Inspectorul şcolar general Lucian Lungu a declarat că „este un incident nefericit, o situaţie neplăcută, dar care, din păcate, se mai întâmplă”. Lungu a precizat că s-a cerut conducerii şcolii efectuarea unei anchete privind acest incident, specificând, însă, că lucrurile sunt destul de clare şi că este vorba despre un accident.  

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un elev a căzut de la etajul întâi al şcolii.
 Vizualizări articol: 1813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Un elev a căzut de la etajul întâi al şcolii3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei