Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2007 - Anul XII, nr. 252 (3627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

PLD pregăteşte o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Tăriceanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Preşedintele executiv al PLD, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că liberal-democraţii au redactat şi semnat o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Tăriceanu. Flutur a precizat că această moţiune face referire la „incompetenţa, corupţia şi abuzurile” guvernului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

„Având în vedere cele întâmplate în ultima perioadă, aveam obligaţia morală să facem această moţiune. Noi, cei din PLD, observăm de ce am plecat din PNL, iar unul dintre motive este acela că devenisem anticorpii la corupţie”, spune Gheorghe Flutur.

Liderul PLD a afirmat că, din discuţiile avute cu PD, parlamentarii acestei formaţiuni politice vor semna pentru această moţiune de cenzură. Flutur a explicat că, până în momentul de faţă, PLD mizează pe sprijinul a 102 parlamentari, iar pentru a putea depune moţiunea ar mai fi necesare încă 14 semnături. Preşedintele executiv al PLD a declarat că moţiunea iniţiată de această formaţiune politică ar putea fi semnată şi de câţiva parlamentari independenţi, dar şi de reprezentanţi ai PSD sau chiar PNL.

„În textul moţiunii facem referire la abuzurile actualului Guvern, şi cel mai bun exemplu este intervenţia lui în procesul legislativ. Considerăm că este un abuz modul în care Guvernul emite ordonanţe de urgenţă pe bandă rulantă, care modifică legi, de parcă am avea o republică guvernamentală”, a mai spus Flutur.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PLD pregăteşte o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Tăriceanu.
 Vizualizări articol: 1041 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PLD pregăteşte o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Tăriceanu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei