Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2007 - Anul XII, nr. 252 (3627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţare

3,5 milioane de euro pentru Şcoala Specială „Sf. Andrei” din Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Şcoala Specială „Sf. Andrei” din Gura Humorului va beneficia de o finanţare de 3,5 milioane de euro în vederea realizării unor lucrări de reabilitare şi extindere a spaţiilor existente. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, ieri, că fondurile au fost aprobate de Guvernul României, urmând a fi alocate prin intermediul Ministerului Educaţiei şi Cercetării.

Mîrza a precizat că banii vor fi folosiţi în vederea realizării unor investiţii ce presupun reabilitarea clădirilor existente, dar şi construcţia unui spaţiu nou de învăţământ, cu 10 săli de curs, a unor ateliere de brutărie, patiserie şi de confecţii, precum şi a unui cămin cu trei nivele. De asemenea, din aceleaşi fonduri se va realiza şi reabilitarea cantinei şi a clădirilor cu săli de clasă.

„Investiţia vine în completarea celor făcute de Consiliul Judeţean, care au presupus realizarea izolaţiei termice a clădirilor şi înlocuirea tâmplăriei. Demn de remarcat este faptul că va fi cea mai mare investiţie care s-a realizat la acest centru”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, care a mai adăugat că, la mijlocul lunii noiembrie a.c., Şcoala Specială „Sf. Andrei” din Gura Humorului va organiza şi licitaţia pentru desemnarea firmelor care vor executa aceste lucrări.

Gavril Mîrza a precizat că instituţia pe care o conduce a achiziţionat recent mai multe suprafeţe de teren, necesare pentru construcţia spaţiilor noi.

Preşedintele CJ Suceava a mai declarat că la Şcoala Specială „Sf. Andrei” din Gura Humorului sunt înscrişi peste 500 de copii.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 3,5 milioane de euro pentru Şcoala Specială „Sf. Andrei” din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,5 milioane de euro pentru Şcoala Specială „Sf. Andrei” din Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei