Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2007 - Anul XII, nr. 252 (3627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

PSD se opune concediului primarului Ion Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Consilierii PSD se opun intrării în concediu a primarului Sucevei. Remarcând că ultimul punct de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local de ieri se referă la intrarea în concediu a primarului Ion Lungu, grupul de protestatari ai PSD, care a intrat în grevă japoneză, l-a acuzat pe acesta de „abandonarea cetăţenilor Sucevei, într-un moment de criză”.

„Tragem un semnal de alarmă asupra modului în care primarul are de gând să trateze viitorul apropiat. Este un lucru inimaginabil, în condiţiile în care municipiul Suceava se confruntă cu atâtea probleme, primarul să plece în concediu. Noi ne abţinem de la acest vot, nu poate să neglijeze problemele cetăţenilor. Consider că Ion Lungu trebuie să lase deoparte problemele organizaţiei PNL şi să se ocupe, cel puţin în al 12-lea ceas, de problemele reale ale cetăţenilor”, a declarat liderul grupului de consilieri PSD, Virginel Iordache.

În replică, primarul Ion Lungu a explicat că nici măcar nu este vorba de concediul pe 2007, ci de zilele de concediu rămase din 2006, pe care este obligat să le efectueze.

„Din concediul anului 2007 nu am efectuat nici o zi. Concediu e impropriu zis, pentru că, în cele 10 zile, voi fi şi la Primărie, mă voi ocupa de problemele municipiului, dar, după cum se ştie, vine o campanie electorală şi nu vreau să fiu acuzat că fac politică în timpul programului de la Primărie. Cu siguranţă, voi fi în localitate, mă voi ocupa de investiţiile în derulare şi de problema termoficării dar, din respect pentru cetăţeni şi pentru consilierii care mă vânează şi mă aşteaptă după colţ, mi-am luat aceste zile de concediu obligatorii”, a explicat edilul şef al Sucevei, care este şi preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL.

Conform cererii depuse spre aprobare consilierilor locali, primarul municipiului reşedinţă de judeţ va fi în concediu, în perioada 12 – 23 noiembrie 2007.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD se opune concediului primarului Ion Lungu.
 Vizualizări articol: 794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
PSD se opune concediului primarului Ion Lungu2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei