Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2007 - Anul XII, nr. 252 (3627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Festivalul Parcului Feroviar

Instrumentiştii Ansamblului „Ciprian Porumbescu”, vedete la Augsburg

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Formaţia instrumentală a Ansamblului artistic „Cirpian Porumbescu” Suceava a impresionat prin virtuozitate şi repertoriu sutele de turişti germani aflaţi, la sfârşitul săptămânii trecute, la deschiderea Festivalului Parcului Feroviar „România în rotonda Europei”, de la Augsburg.

Evenimentul este legat de faptul că, după alte state ca Elveţia, Franţa, Slovenia, Austria şi Luxemburg, România a trimis la Casa Rotonda Europeană o locomotivă cu aburi din Vişeu, pentru a fi expusă în parcul vehiculelor pe şine. Artiştii suceveni, conduşi de directorul ansamblului, dirijorul Emil Havriliuc, au onorat invitaţia preşedintelui Consiliului Regional al Regiunii Schwaben, Jurgen Reichert, şi a Consulului General al României la Munchen, Mihai Botorog.

Duminică, 21 octombrie, instrumentiştii suceveni au cântat şi încântat publicul german nu mai puţin de 5 ore. Organizatorii evenimentului au montat şi panouri expoziţionale, pe care puteau fi urmărite imagini şi oferte turistice din Bucovina şi România. Cei 12 artişti suceveni, sub bagheta dirijorului secund al Ansamblului artistic „Ciprian Porumbescu”, Răzvan Mitoceanu, au susţinut mai multe recitaluri, fiind foarte apreciaţi de turiştii germani. Organizatorii evenimentului le-au propus sucevenilor să revină în preajma sărbătorilor de iarnă, pentru noi recitaluri, în prag de Crăciun. La eveniment au participat oficialităţi locale şi oaspeţi din domeniul culturii, politicii, sportului, din toată zona Augsburg.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Instrumentiştii Ansamblului „Ciprian Porumbescu”, vedete la Augsburg.
 Vizualizări articol: 1687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Instrumentiştii Ansamblului „Ciprian Porumbescu”, vedete la Augsburg0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei