Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2007 - Anul XII, nr. 252 (3627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Până acum

Peste 10.000 de suceveni au solicitat subvenţii la căldură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Pentru ca încălzirea locuinţelor pe timpul iernii să nu îi lase cu buzunarele goale, o mulţime de suceveni îşi pun speranţe în subvenţiile acordate de stat. Astfel se explică şi numărul mare de locuitori ai municipiului Suceava care au solicitat până acum ajutoare de încălzire, chiar în condiţiile în care mai mult de jumătate din asociaţiile de locatari nu au depus încă aceste cereri la Primărie.

Conform primarului Ion Lungu, până ieri dimineaţă, la Primăria Suceava au fost depuse 6600 de cereri de subvenţie pentru încălzirea centralizată, 2230 de cereri pentru subvenţii la gaz metan pentru deţinătorii de centrale de apartament, precum şi 980 de cereri pentru subvenţii la lemne de foc.

Practic, aproape o treime din proprietarii de apartamente din municipiul Suceava sunt deja înregistraţi ca potenţiali beneficiari ai ajutoarelor de încălzire, dar numărul acestora se poate dubla zilele următoare.

Primarul Ion Lungu a atras atenţia preşedinţilor asociaţiilor de proprietari asupra faptului că, din cele 110 asociaţii din municipiu, doar 42 au adus până acum cererile de subvenţii depuse de locatari, în condiţiile în care termenul limită de depunere a acestora este de 30 octombrie.

În cazul în care asociaţiile de proprietari vor întârzia cu depunerea cererilor pentru subvenţii, cei care vor avea de pierdut vor fi locatarii, care nu vor mai putea beneficia de subvenţia pentru prima luna de iarnă – noiembrie.

De subvenţiile la căldură pot beneficia toţi sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare sau care au centrale de apartament, dacă veniturile nete pe membru de familie sunt mai mici de 500 de lei.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 10.000 de suceveni au solicitat subvenţii la căldură.
 Vizualizări articol: 745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 10.000 de suceveni au solicitat subvenţii la căldură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei