Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 oct 2007 - Anul XII, nr. 251 (3626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

PD Suceava salută decizia lui Băsescu de a organiza referendum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Democraţii suceveni salută decizia şefului statului, Traian Băsescu, de a organiza referendum pentru votul uninominal în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare şi, totodată, susţin sistemul de vot propus de preşedinte. „Clasa politică trebuie îmbunătăţită şi asta nu se poate face decât prin vot uninominal, sub oricare formă ar fi el. Preşedintele doreşte votul uninominal pur, în două tururi de scrutin, un model britanic. Asta seamănă cumva cu o intervenţie chirurgicală, pe principiul: câştigătorul ia tot şi îşi asumă întreaga responsabilitate în faţa alegătorilor”, a declarat secretarul general al Organizaţiei Municipale Suceava a PD, Mihai Ştefănoaia.

 În altă ordine de idei, liderul democrat a amintit că, la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc pe data de 25 noiembrie, PD va ocupa prima poziţie pe buletinele de vot, situaţie care „a atras nemulţumirea PNL şi PSD, formaţiuni obişnuite să obţină voturi numai dacă stau pe primă pagină”. Ştefănoaia susţine că liberalii încearcă acum să modifice forma buletinului de vot astfel încât să încapă şi ei pe prima pagină. „Ministrul Internelor şi Reformei Administrative, <impozantul şi carismaticul> Cristian David, răzeş din Vaslui, vrea să modifice forma buletinului de vot, astfel încât şi partidul dumnealui să fie pe prima pagină. Legea trebuie, însă, respectată. Noi suntem convinşi că Partidul Democrat va obţine cele mai multe voturi pe 25 noiembrie, chiar dacă PNL şi PSD l-ar poziţiona pe ultima pagină a buletinului de vot.  Am mai precizat, dar voi repeta. PNL şi PSD pot să plaseze Partidul Democrat şi pe ultima pagină a buletinului de vot, că tot vom obţine cele mai multe voturi”, a mai spus secretarul general al PD Suceava.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD Suceava salută decizia lui Băsescu de a organiza referendum.
 Vizualizări articol: 805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD Suceava salută decizia lui Băsescu de a organiza referendum0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei