Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 oct 2007 - Anul XII, nr. 251 (3626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţii

Încurajări dinspre PD spre PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Intenţia consilierilor social-democraţi de a protesta în faţa Primăriei municipiului Suceava faţă de modul în care arată „capitala” judeţului nu i-a lăsat indiferenţi pe democraţi. Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PD, Florin Olaru, consideră că problemele pentru care consilierii PSD vor să protesteze sunt reale şi speră „ca măcar o dată” să-şi ducă la îndeplinire ameninţările.

„Nu o să pun niciodată la îndoială buna lor intenţie la nivel declarativ. Asta, dintr-un singur motiv: problemele pe care le-au expus sunt sincere, reale, sunt corecte şi sunt probleme cu care se confruntă cetăţenii Sucevei. Am vorbit de intenţia lor la nivel declarativ motivat de faptul că, măcar o dată, sper să-şi ducă la capăt ameninţările la adresa administraţiei PNL, pentru că atunci vor arăta cu adevărat că le pasă şi sunt preocupaţi de problemele sucevenilor. Cred că sunt oameni cu conduită şi îşi vor ţine cuvântul”, a  spus Olaru.

Consilierii PSD au anunţat prin vocea liderului lor, Virginel Iordache, că vor apela la manifestări de protest dacă municipalitatea nu va lua măsuri urgente pentru ca străzile sau terenurile care au fost afectate de lucrările de modernizare a termoficării să fie aduse la starea iniţială, arterele de circulaţie murdare cu noroi să fie spălate pentru a fi evitate posibilele accidente, iar şanţurile care încă nu sunt acoperite să fie semnalizate prin mijloace vizuale.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încurajări dinspre PD spre PSD.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încurajări dinspre PD spre PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei