Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 oct 2007 - Anul XII, nr. 251 (3626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răspuns

Liberalii sugerează social-democraţilor să protesteze în faţa Consiliului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Conducerea Organizaţiei Municipale Suceava a PNL a transmis consilierilor locali suceveni ai PSD că, dacă vor să organizeze mişcări de protest stradale, ar putea să facă acest lucru în faţa Consiliului Judeţean Suceava. Declaraţia aparţine liderului PNL Suceava, Angela Zarojanu, ca răspuns la o serie de afirmaţii făcute la începutul acestei săptămâni de liderul PSD Suceava, Virginel Iordache. Acesta a declarat că este posibil ca reprezentanţii PSD din Consiliul Local Suceava să protesteze în faţa primăriei, fiind nemulţumiţi de modul în care conducerea acestei instituţii se preocupă de urgentarea lucrărilor de reabilitare a reţelelor de termoficare.

Angela Zarojanu a declarat că, în situaţia în care social-democraţii ar organiza astfel de proteste, gestul lor ar reprezenta o sfidare a cetăţenilor municipiului reşedinţă de judeţ. „Se pare că dumnealor au uitat că sunt aleşii sucevenilor. S-au gândit că vor să aibă şi ei o activitate şi nu au găsit altceva decât să organizeze o grevă”, a declarat liderul liberalilor din municipiul Suceava.

Zarojanu a spus că, în loc să organizeze mijloace de protest, consilierii locali PSD ar putea să informeze populaţia Sucevei că lucrările de reabilitare a reţelelor de distribuţie a agentului termic reprezintă una dintre cele mai mari investiţii realizate în municipiu. Preşedintele PNL Suceava a subliniat faptul că acuzele lui Virginel Iordache, potrivit cărora primarul Sucevei, Ion Lungu, nu se implică în urgentarea realizării acestor investiţii, sunt exagerate şi neadevărate.

„Cei de la PSD aduc grave prejudicii cetăţenilor. Domnul primar Ion Lungu ştie exact situaţia din teren, merge în fiecare zi să inspecteze şantierele, astfel încât până la sfârşitul acestei luni să fie finalizate toate lucrările. Iar dacă cei de la PSD vor să protesteze, să o facă în faţă Consiliului Judeţean. Şi ar putea foarte bine să organizeze mişcări de protest şi pentru a urgenta deblocarea proiectului <Suceava – Utilităţi şi mediu la standarde europene>”, a mai declarat Zarojanu.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii sugerează social-democraţilor să protesteze în faţa Consiliului Judeţean.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalii sugerează social-democraţilor să protesteze în faţa Consiliului Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei