Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 oct 2007 - Anul XII, nr. 251 (3626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aprecieri

Donţu: „PNL şi PD vor fi prinse pe picior greşit”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Donţu, a declarat că, în eventualitatea în care în România va fi introdus sistemul de vot uninominal, organizaţiile judeţene sucevene ale PNL şi PD nu vor reuşi să facă faţă unei competiţii electorale. Donţu a apreciat că, la nivelul judeţului Suceava, cele două formaţiuni politice nu vor avea candidaţi credibili cu care să convingă populaţia să le acorde voturile şi că acestea nu dispun nici de structurile organizatorice de partid care să-i susţină pe cei care vor intra în competiţia alegerilor.

„În lupta dintre PNL şi PD pe tema votului uninominal, cel care va avea de câştigat va fi PSD. Noi susţinem orice acţiune care poate grăbi introducerea sistemului de vot uninominal. De asemenea, suntem dispuşi să venim şi cu zestrea de peste un milion de semnături strânse în anul 2005 pentru susţinerea proiectului de lege privind adoptarea acestui sistem de vot”, a declarat liderul PSD Suceava.

Ovidiu Donţu a precizat că PSD va susţine propunerea preşedintelui României, Traian Băsescu, prin care acesta doreşte introducerea votului uninominal şi alegerea parlamentarilor în urma a două tururi de scrutin. Donţu a mai afirmat că această modalitate se regăseşte în proiectul de lege propus de PSD pentru adoptarea acestui sistem de vot.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu: „PNL şi PD vor fi prinse pe picior greşit”.
 Vizualizări articol: 957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donţu: „PNL şi PD vor fi prinse pe picior greşit”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei