Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 oct 2007 - Anul XII, nr. 251 (3626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Orientare economică

Bloc de locuinţe cu 7 nivele în parcarea Autogării Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Cererea mare de locuinţe de pe piaţa Sucevei a determinat o firmă de transporturi auto să renunţe la o parte din parcarea Autogării, pentru a construi acolo un bloc cu 7 nivele.

Ideea îi aparţine firmei SC Transporturi Auto SA, membră a holdingului Atlassib, care a solicitat Primăriei Suceava aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru construirea unui bloc de locuinţe, cu spaţii comerciale la parter, pe terenul Autogării Burdujeni.

La Autogara Burdujeni, situată pe strada Nicolae Iorga, firma TASA deţine un teren cu o suprafaţă de 2971 de metri pătraţi, ocupat doar parţial de clădirea administrativă.

Pe suprafaţa liberă, utilizată doar pentru parcarea autobuzelor, firma suceveană intenţionează să construiască un bloc de locuinţe cu 7 nivele, adică demisol, parter, patru etaje şi mansardă.

Directorul TASA Suceava, Florin Hotnean, a precizat că apartamentele nu sunt destinate angajaţilor firmei, ci vor fi scoase la vânzare pe piaţă.

Deşi aproape jumătate din terenul Autogării Burdujeni va fi ocupat de blocul ce urmează a fi construit, firma de transporturi auto nu intenţionează să închidă activitatea acesteia, ci o va menţine în continuare.

“Şi în Iaşi s-au construit blocuri lângă Autogară şi nu au fost probleme. Din contră, cred că e chiar mai bine aşa, pentru că odată cu locuinţele vor fi amenajate şi spaţii comerciale, necesare în zonă”, a declarat Florin Hotnean.

Solicitarea firmei TASA va fi discutată astăzi în şedinţa ordinară de Consiliu Local, următoarea etapă fiind cea de obţinere a autorizaţiei de urbanism.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bloc de locuinţe cu 7 nivele în parcarea Autogării Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bloc de locuinţe cu 7 nivele în parcarea Autogării Burdujeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei