Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 oct 2007 - Anul XII, nr. 242 (3617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Zona centrală a municipiului - fără căldură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Rădăuţenii din zona centrală vor mai avea de aşteptat câteva zile până să beneficieze de căldură în apartamente. „Este vorba de cei arondaţi la Punctul Termic 11 şi ale căror blocuri nu au fost racordate la sistemul centralizat, după înlocuirea ţevilor de termoficare. Executantul lucrării, SC Energoconstrucţia SA, a prezentat iniţial Primăriei un grafic de lucrări ce prevedea finalizarea acestora în iulie, apoi s-a modificat pentru luna august. Din diverse motive, între care s-a invocat şi lipsa de personal, s-a ajuns că nici până la mijlocul lunii octombrie să nu termine racordarea blocurilor şi a instituţiilor din centrul municipiului, între care Poliţia şi Primăria” a precizat purtătorul de cuvânt de la Primăria Rădăuţi, Mirela Elena Rusu.

Date fiind temperaturile scăzute care s-au anunţat din acest weekend, directorul SC Servicii Comunale, Nistor Tătar, a convenit cu reprezentanţii de la Energoconstrucţia să realizeze racordurile cu angajaţii săi. Astfel, trei echipe de la Servicii Comunale lucrează de sâmbătă, timp de 3 zile, la finalizarea racordurilor.

De vineri seara, PT 11  funcţionează cu o singură ramură pe încălzire, iar până la terminarea lucrărilor, apa caldă va fi furnizată pe traseul vechi, la toţi cei arondaţi. În restul oraşului, adică la peste 90% din beneficiarii SC Servicii Comunale, se furnizează energie termică încă de la începutul săptămânii, fără a se semnala probleme.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zona centrală a municipiului - fără căldură.
 Vizualizări articol: 729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zona centrală a municipiului - fără căldură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează