Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 oct 2007 - Anul XII, nr. 242 (3617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Democraţii, indignaţi că o parte dintre suceveni sunt „condamnaţi la frig”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Democraţii sunt indignaţi de faptul că  o parte dintre locuitorii municipiului Suceava nu beneficiază de căldură din cauză că firmele care lucrează la modernizarea unor puncte termice nu au finalizat investiţiile la timp.

Liderul democraţilor din municipiul reşedinţă de judeţ, Florin Olaru (foto), a declarat că este inadmisibil ca sucevenii să fie ţinta bătăii de joc a unor firme care au semnat cu bună ştiinţă contractele de prestări servicii şi a cerut celor în drept să fie foarte drastici cu acestea. Mai mult, Olaru a spus că va cere consilierilor locali ai PD să urmărească îndeaproape respectarea clauzelor contractuale.

„Este un proverb care spune că omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car, proverb pe care unii, din păcate, l-au uitat. Ni s-a spus că lucrările vor fi finalizate până la 15 octombrie, dar nu a fost aşa. Mulţi dintre suceveni sunt condamnaţi în continuare la frig, categoriile cele mai afectate fiind copiii şi persoanele de vârsta a treia. Considerăm că este de interes public ca Termica, beneficiarul lucrărilor, să facă publice contractele de prestări servicii. Cerem să facă public termenele de predare a lucrărilor şi clauzele vizavi de penalităţi. Vrem ca domnul primar să aplice până la ultimul detaliu clauzele contractelor pe care firmele le-au semnat cu bună ştiinţă şi să nu mai facă concesii societăţilor care lucrează cu banul public”, a spus Olaru.

El a precizat că firmele care execută lucrările „nu au voie să-şi bată joc de banii pe care Primăria i-a obţinut destul de greu”. Olaru a spus că va încerca să dea o mână de ajutor municipalităţii în vederea impulsionării lucrărilor, sens în care îi va ruga pe consilierii democraţi să treacă zilnic pe şantiere „pentru a-i ţine în priză pe muncitori”.

La rândul său, vicepreşedintele PD Suceava, consilierul local Niculai Barbă, a ţinut să critice modul în care firmele îşi fac treaba. El a spus că a fost deja pe teren şi a relatat o întâmplare de la punctul termic Luceafărul din cartierul George Enescu.

„Am fost să văd cum se desfăşoară lucrările şi să discut cu reprezentanţii Termica şi ai Primăriei în legătură cu problemele apărute. Nu era nici unul acolo ca să supervizeze lucrările, iar o persoană care cred că era şeful de echipă mi-a spus că ar fi bine să plec, pentru că îl deranjez. Am luat-o ca pe un fel de ameninţare. După ce i-am arătat legitimaţia de consilier local, s-a mai înmuiat”, a spus Barbă.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democraţii, indignaţi că o parte dintre suceveni sunt „condamnaţi la frig”.
 Vizualizări articol: 591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Democraţii, indignaţi că o parte dintre suceveni sunt „condamnaţi la frig”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent