Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 oct 2007 - Anul XII, nr. 242 (3617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Din cauza vitezei

Patru răniţi, după ce o maşină s-a cocoţat pe gardul unei casei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Un grav accident de circulaţie, soldat cu rănirea a patru persoane, s-a produs ieri dimineaţă în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Un şofer care circula cu viteză excesivă, cel puţin 100 de kilometri la oră, estimează oamenii legii, a pierdut controlul asupra volanului imediat după ce a ieşit dintr-o curbă. Maşina a părăsit carosabilul, a pus la pământ gardul locuinţei care i-a ieşit în cale după care a izbit violent colţul casei. Urmare a impactului, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp electric, pe care aproape l-a retezat, după care a ajuns pe gardul casei.

Proiectat prin geam, şoferul a ajuns sub roata maşini

Gravul accident de circulaţie s-a produs puţin după ora 7.00. Gheroghiţă C., în vârstă de 38 de ani, din Pojorâta, se îndrepta către casă la volanul autoturismului său, un VW Golf. În maşină se mai aflau trei amici de-ai acestuia. Dorin Z., şi el din Pojorâta, aflat pe scaunul din dreapta faţă, Mihai R., de 24 de ani, din aceeaşi localitate, şi Nicolaie M., de 24 de ani, din Preuteşti, ambii pe bancheta din spate. După ce a părăsit carosabilul, maşina a lovit chiar colţul imobilului şi a fost proiectaă în dreapta, punând la pământ stâlpul electric aflat la câţiva metri distanţă. Faţa maşinii a rămas cocoţată pe partea din gard a casei rămase în picioare. Din păcate, roata din dreapta spate a căzut chiar pe şofer, aruncat din maşină după primul impact. Cu mare greutate, echipa de la descarcerare ajunsă la faţa locului l-a scos pe om de sub maşină.

Doi dintre răniţi, transferaţi la Iaşi

Cu leziuni foarte grave, şoferul a fost dus mai întâi la spitalul din Câmpulung Moldovenesc. Imediat, o ambulanţă l-a transportat de urgenţă direct la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Aceeaşi soartă a avut-o şi Nicolaie M., unul din pasagerii din spate, după ce a fost adus la Suceava, pacientul fiind trimis de urgenţă către unitatea spitalicească din judeţul vecin. Pasagerul din dreapta faţă, cu răni ceva mai uşoare, a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava, în timp ce  Mihai R., al doilea pasager din spate, a fost de departe cel mai norocos, scăpând doar cu răni superficiale. Cum şoferul era în stare gravă, poliţiştii nu l-au putut verifica cu aparatul etilotest, însă i-au luat probe de sânge. Din cauza rănilor primilor trei şi a stării de şoc în care se afla tânărul care a scăpat cu răni uşoare, oamenii legii nu au putut afla de unde se întorceau aceştia în momentul accidentului.

„Din primele cercetări reiese că vinovat de producerea accidentului este şoferul, care a intrat cu viteză în curbă”, a declarat subcomisarul Cristian Papuc, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subliniind că sectorul de drum în care s-a produs accidentul este în stare bună. Maşina implicată în accident a fost distrusă în proporţie de 90%.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru răniţi, după ce o maşină s-a cocoţat pe gardul unei casei.
 Vizualizări articol: 701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru răniţi, după ce o maşină s-a cocoţat pe gardul unei casei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent