Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 oct 2007 - Anul XII, nr. 242 (3617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aplicaţie

Garnitură de tren în flăcări în Tunelul Mestecăniş

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Pompieri, poliţişti, jandarmi, silvicultori, salvamontişti, şi specialişti de la CFR vor participa miercuri, la ora 11.30, la o aplicaţie tactică care va presupune gestionarea unei situaţii de urgenţă generate de un incendiu izbucnit la o garnitură de tren de călători care trece prin Tunelul Mestecăniş.

Concret, se va simula un accident după următorul scenariu: un lucrător CFR de la Gara Mestecăniş va observa că garnitura de tren care trece prin gară a fost cuprinsă de un incendiu. Focul izbucneşte la ultimul vagon, iar trenul este oprit chiar la intrarea în tunel, ultimul vagon rămânând în exterior. Echipele de intervenţie vor simula stingerea incendiului şi evacuarea victimelor din tunel, conform planului, din cauza spaimei, acestea urmând să se îndrepte spre mijlocul tunelului. Aplicaţia nu va dura mai mult de o oră, în acest fel urmând ca traficul feroviar să nu fie perturbat în nici un fel. Activitatea de pregătire are drept scop perfecţionarea echipelor de intervenţie în ceea ce priveşte organizarea, conducerea şi executarea intervenţiei operative în situaţii de urgenţe civile. „Se va urmări identificarea şi eliminarea deficienţelor constatate în situaţii similare produse anterior şi care pot pune în pericol vieţi omeneşti, bunuri materiale sau mediul înconjurător”, a precizat căpitanul Emil Ţehaniuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Garnitură de tren în flăcări în Tunelul Mestecăniş.
 Vizualizări articol: 1227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Garnitură de tren în flăcări în Tunelul Mestecăniş5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează