Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2007 - Anul XII, nr. 238 (3613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă în uniformă

Jandarmul care a plonjat cu maşina de serviciu în apă, mutat disciplinar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Jandarmul care s-a urcat beat turtă la volanul maşinii de serviciu, şi, după ce a pierdut controlul asupra volanului, a zburat efectiv în apele râului Bistriţa, a fost mutat disciplinar de la Postul de Jandarmi Montan Broşteni la Detaşamentul din Vatra Dornei. În acest fel, plutonierul Ciprian Gheorghiasa va putea fi supravegheat mai îndeaproape de către şefii săi. El a achitat deja suma necesară pentru repararea autoturismului Dacia aparţinând Jandarmeriei, însă chiar şi aşa, are şanse mici să scape uşor. Dosarul său a ajuns deja la Parchetul Militar Iaşi, procurorii de aici urmând a stabili dacă omul legii trebuie trimis în judecată. Dacă acest lucru se va întâmpla, plutonierul va fi scos din structura Jandarmeriei.

„Nu vom fi deloc îngăduitori în acest caz grav cu care ne-am confruntat. Totul depinde de ce va stabili  Parchetul Militar”, a ţinut să precizeze colonelul Eugen Şalar, şeful Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Accidentul care s-ar putea să-l lase fără loc de muncă pe jandarm s-a petrecut pe 10 septembrie. Plutonierul a luat o Dacie de la sediul unităţii şi s-a îndreptat spre o benzinărie din oraşul Broşteni. La întoarcere, din cauza vitezei mari şi a neatenţiei, omul legii a pierdut controlul asupra volanului, a derapat şi a plonjat în râu. Maşina a fost luată de ape, fiind purtată în aval câteva sute de metri. După ce autoturismul s-a oprit într-un mal, ajutat de câţiva localnici, plutonierul a reuşit să ajungă la liman, scăpând din aventură fără leziuni grave. S-a ales doar cu o pneumonie care l-a ţinut internat în spital până de curând. Poliţiştii din Broşteni veniţi la faţa locului au constatat că plutonierul avea o concentraţie de 1,12 miligrame per litru alcool în aerul expirat.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jandarmul care a plonjat cu maşina de serviciu în apă, mutat disciplinar.
 Vizualizări articol: 942 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jandarmul care a plonjat cu maşina de serviciu în apă, mutat disciplinar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent