Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2007 - Anul XII, nr. 238 (3613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În sfârşit

Strada Tipografiei va fi redeschisă astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Balamucul creat de închiderea străzii Tipografiei va înceta astăzi, după 10 zile în care traficul a fost restricţionat în această zonă. Bătaia de joc la adresa sucevenilor a firmei Test Prima, care, după ce a săpat un şanţ de-a latul străzii, a constatat că nu are materialele necesare finalizării lucrărilor, se va încheia cu deschiderea unei străzi transformate într-un morman de pământ şi pietriş. Sucevenii care, pentru a ajunge în bulevardul Ana Ipătescu, de pe strada Alexandru cel Bun, obişnuiau să parcurgă traseul pe strada Tipografiei, nu trebuie să se aştepte că vor găsi strada aşa cum era înainte de lucrări. Odată cu redeschiderea străzii Tipografiei, traficul pe strada Mitropoliei va fi decongestionat.

Veştile sunt la fel de bune şi pentru şoferii care se vor deplasa astăzi printr-o altă zonă aglomerată a Sucevei. Lucrările care au determinat închiderea străzii Vasile Alecsandri, în zona Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” se vor încheia în această dimineaţă. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Suceava, fiind vorba despre o stradă-cale de acces spre Piaţa Centrală, s-a decis ca lucrările de traversare a străzii să se efectueze pe timpul nopţii. Ritmul lucrărilor a fost întrerupt, în această zonă, de o problemă tehnică, în urma săpăturilor efectuate fiind descoperite conducte de apă ce nu apăreau în proiectul iniţial. În zilele următoare, vor fi închise traficului rutier, dar numai pe o bandă de circulaţie, strada Armenească şi strada Ion Creangă."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strada Tipografiei va fi redeschisă astăzi.
 Vizualizări articol: 940 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Strada Tipografiei va fi redeschisă astăzi3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da... trimis de
(10 oct 2007, 12:21:29
Bine ca au terminat lucrarile pe strada aia, bine ca o redeschid, dar... de asfaltat??? Sau ne pun sa ne rupem masinile in santurile lasate de ei prin tot orasul?
1.1  RE: Da... trimis de
(11 oct 2007, 00:10:25
Asfaltatul de acuma cred ca la anul...ca si asa s-au facut o multime de lucruri in acest an. Doar nu vrei sa ca totul sa se faca ca din clipite?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează