Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2007 - Anul XII, nr. 238 (3613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Probleme

Întârzieri la plata salariilor din cauza lipsei de lichidităţi la Trezorerie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Consiliul Judeţean, prin vocea purtătorului de cuvânt, Cătălin Nechifor, a cerut Trezoreriei Suceava să prezinte un punct de vedere vizavi de lipsa de lichidităţi care s-a înregistrat în ziua de luni, 8 octombrie.

Nechifor a declarat că, din cauza lipsei banilor în conturile Trezoreriei, nu au putut fi achitate salariile profesorilor, medicilor şi asistenţilor medicali. Oficialul Consiliului Judeţean consideră situaţia îngrijorătoare, precizând că este pentru prima dată când Trezoreria nu are lichidităţi în cont. El şi-a exprimat speranţa că lucrurile vor reveni la normal şi că nu este vorba de o incapacitate de plată a statului român.

„Sigur, există o ordonanţă emisă de guvern care prevede obligativitatea de a face plăţi salariale doar pe card, însă lucrul acesta nu poate fi făcut peste noapte. Sunt în continuare foarte mulţi angajaţi din judeţ care primesc bani în numerar, nu pe card, şi care luni au avut neplăcuta surpriză să constate că nu pot să-şi primească drepturile salariale. Toată lumea se aşteaptă, atunci când are zi de salariu, să aibă şi banii, pentru că atâţia câţi sunt, puţini, şi-i programează cu chibzuinţă şi evident sunt şi ei puşi într-o situaţie nefericită de a nu putea plăti la rândul lor cheltuielile publice,  cu întreţinerea etc. Rog Trezoreria Sucevei să-şi prezinte un punct de vedere asupra situaţiei create”, a spus Nechifor.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întârzieri la plata salariilor din cauza lipsei de lichidităţi la Trezorerie.
 Vizualizări articol: 1012 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întârzieri la plata salariilor din cauza lipsei de lichidităţi la Trezorerie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează